01 / 05 / 2024

pekcan havuz spa

pekcan havuz spa

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Sitelerin artması ile havuz kullanımı artıyor!

Ulusal ve uluslararası havuz, SPA ve sauna sektörü, POOL Expo 2019 ile İstanbul'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Sertab Erener Bodrum'daki çiftlik evine havuz yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

Beyoğlu’ndaki binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu!

Beyoğlu'ndaki bir binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu, Serdar Bilgili'nin patronu olduğu şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Yasin Savaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Mavisu Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavisu Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gülay Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları!

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesinde daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

pekcan havuz spa Haberi

pekcan havuz spa

Havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. 

Nurdan ve Alp Pekcan'ın kurduğu Pekcan Havuz'un projeleri arasında; Folkart Mavişehir. Gaziemir'de 4 bin metrekarelik Fes SPA, Yunusoğlu Narlıdere ve Korupark Balçova siteleri, Manisa Universiade, Kavuklar Point Bornova yer...