01 / 05 / 2024

Pekcan Havuzları

Pekcan Havuzları

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Bakan Pekcan açıkladı! E-ticaret yüzde 66 artış gösterdi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye şimdiden küresel ölçekte hızla büyüyen e-ticaret ve e-ihracat pazarlarında vardır ve güçlü biçimde olmaya devam edecektir." dedi.

Ticaret Bakanı Pekcan açıkladı! Mart ayında ihracat rekoru kırıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Mart'ta dış ticaret açığımız, Mart 2020'ye göre yüzde 14.2 gibi önemli bir düşüş göstererek, 5.5 milyar dolardan 4.7 milyar dolara geriledi" ifadesini kullandı.

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Ruhsar Pekcan kimdir?

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kimdir? Ruhsar Pekcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ruhsar Pekcan'ın biyografisi...

Bakan Pekcan'dan esnafa müjde! Yeni yapılandırma hayata geçiriliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar için bir kolaylık daha hayata geçirildiğini belirterek, yeni bir borç yapılandırılması başlatıldığını duyurdu.

Bakan Pekcan duyurdu! Destek ödemeleri bugün başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kovid-19'dan olumsuz etkilenen yiyecek ve içecek hizmet sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Ruhsar Pekcan açıkladı! Özbekistan ile 31 milyon dolarlık anlaşma!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Eximbank, ihracatın finansmanı için Özbekistan’daki Agrobank ve Turonbank ile 31 milyon dolarlık iki rotatif bazlı kredi anlaşması imzaladı." ifadesini kullandı.

Ruhsar Pekcan açıkladı! Stratejik hedefimiz AB'ye tam üyelik!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye-AB ilişkilerinde pozitif bir gündem için fırsat mevcut. Bunun için çalışmaya hazırız." dedi.

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Ruhsar Pekcan'dan Arnavutluk açıklaması: Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, altyapı yatırımları özelinde Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar Arnavutluk’ta yaklaşık 1,8 milyar dolar değerinde 31 proje hayata geçirdiğini belirtti. Pekcan, Arnavutluk'ta "Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Dilek Pekcan Mişe kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Pekcan Mişe kimdir? Dilek Pekcan Mişe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dilek Pekcan Mişe'nin biyografisi...

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Pekcan Havuzları Haberi

Pekcan Havuzları

Havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. 

Nurdan ve Alp Pekcan'ın kurduğu Pekcan Havuz'un projeleri arasında; Folkart Mavişehir. Gaziemir'de 4 bin metrekarelik Fes SPA, Yunusoğlu Narlıdere ve Korupark Balçova siteleri, Manisa Universiade, Kavuklar Point Bornova yer...