03 / 05 / 2024

Pekerler Grup izmir projesi

Pekerler Grup izmir projesi

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Allsancak İzmir satışta! 603 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak İzmir projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor!

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor. Proje Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek.

Pekerler İzmir'e 10 yılda 10 milyar TL yatırım yapacak!

Konut sektörünün iddialı bir oyuncusu olmayı planlayan Pekerler Grubu, bu konuda İzmir ve çevresine odaklanmış, Grup, ilk yatırımına 2.2 milyar TL'lik Allsancak projesiyle başlıyor.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Pekerler'den İzmir'e 2.2 milyarlık proje!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı'nın emlak Konut güvencesiyle İzmir Konak'ta inşa edeceği projesi başlıyor. İş Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Peker, “Merkezde erişilebilir bir yaşam ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

Megapol Grup İzmir'in ilk japon bahçesini hizmete açtı!

İzmir'in ilk japon bahçesi açıldı, bahçenin açılış töreninde konuşan Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 49 yaşında yaşamını yitiren Yamamoto'nın adını bu parkla ölümsüzleştirmek istediklerini bildirdi.

Doğuş ve Orjin Grup İzmir’de ihaleyle arazi aldı, meclis mahkemeye verdi!

İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte ‘İstinye Park’ yapmak istiyor. atırım gerçekleşirse Doğuş yatırımlarının İzmir miladı olacak

Kavuklar Grup İzmir'e 400 milyon dolarlık yatırım yapacak!

İzmir’e 400 milyon dolarlık yatırım yapan Kavuklar Grup, İzmir'in en büyük karma projesine imza atıyor...

Pekerler Grup izmir projesi Haberi

Pekerler Grup izmir projesi

Allsancak Projesi, Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek. Proje, Tarihi Alsancak Garı’nın tam arkasında, Alsancak stadyumuna komşu olan eski Tariş fabrikalarının olduğu araziyi kapsayan, birbirine komşu 5 parselden, toplam 78 bin 500 metrekarelik bir alanda yükselecek.

İzmir yaşam tarzı ve dinamiklerine uygun, insan odaklı, daha fazla yaşam alanı ve peyzaj alanlarını içinde barındıran ve bina tipleri ile daha rahat bir yaşam tarzını beraberinde getirecek, modern İzmir’e yakışacak Allsancak Projesi’nin satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanması planlanıyor. Proje, 2,2 milyar TL yatırım bedeli ile yükselecek.

İnşaat sektöründe 40 yıla yaklaşan deneyimiyle kurulduğu günden bu yana pek çok alt yapı ve üst yapı projesine imza atan Pekerler Grup; bu deneyimini...