18 / 05 / 2024

Pekin satılık gökdelen

Pekin satılık gökdelen

Çin'de dolandırıcılık ve rüşvet vermekle suçları nedeniyle 2014 yılında ABD'ye kaçan emlak milyarderi Guo Wengui'ye ait gökdelen sanal alışveriş sitesi Alibaba'da 734 milyon dolara satıldı.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunan projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Kiptaş güvencesiyle hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık!

Güneşli Mirage Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte bulunuyor. Toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağazanın yer aldığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Vaditepe Göl Evleri satılık!

Vaditepe Göl Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Marmaray ve metro hattının ise yanında hayata geçirilen projede banka kredisi ile 120 ay vade yapılıyor.

Görkem Yapı Çengelköy satılık!

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vaditepe Gölevleri satılık!

Vaditepe Gölevleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Daire alanlarının 69 ile 234 metrekare alan arasında değiştiği projede teslimler Eylül 2017'de gerçekleşecek.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor.

Nurol Park Evleri Güneşli satılık!

Nurol Park Evleri Güneşli satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Nurol GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Güldeste Evleri satılık!

Güldeste Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 32 adet daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Relax Göksu Konutları satılık!

Relax Göksu Konutları satılık daireleri studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla satışa sunuluyor.

Bağcılar Referans Güneşli satılık!

Bağcılar Referans Güneşli satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Pekin satılık gökdelen Haberi

Pekin satılık gökdelen

Çin'de dolandırıcılık ve rüşvet vermekle suçlandıktan sonra 2014 yılında ABD'ye kaçan emlak milyarderi Guo Wengui'ye ait bir gökdelen sanal alışveriş sitesi Alibaba'da 734 milyon dolara satıldı.

CNN'de yer alan habere göre; Guo'nun Pekin'deki gökdeleni ve diğer mal varlıklarına 2016 yılında el konulmuştu. 2008 Pekin Olimpiyatları için inşa edilen ejderha başı şeklinde yapılan 39 katlı bina için sitede gerçekleşen açık artırmaya sadece iki şirket katılım gösterdi.

Açık artırmayı internetten 150 bin'den fazla kişi izlerken, kaçak milyarderin gökdeleni, alışveriş sitesinde satıldı

'GERÇEK DEĞERİNİN 10'DA BİRİNE SATILDI'

IBM'in Pekin ofisinin bulunduğu binayı Yucheng Zhiye adlı bir inşaat şirketi aldı. İnternet sitesinde binanın gerçek fiyatı en az yüzde 40 altında satılıyor.

Guo ise binasının değerinin 10 katı olduğunu belirtiyor. Ünlü Olimpiyat Stadı Kuş Yuvası'nın yanında bulunan gökdelen, ejderha...