06 / 05 / 2024

Pekintaş Yapı alsancak projesi nerede

Pekintaş Yapı alsancak projesi nerede

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Allsancak İzmir satışta! 603 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak İzmir projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL'ye yapıldı.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor!

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor. Proje Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek.

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ta inşaat Ocak'ta başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı olarak hayata geçireceği Konak 2. Etap projesinde inşaat çalışmaları Ocak'ta başlıyor. Projede teslimlerin Nisan-Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ın tüm detayları!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap projesinin tüm detayları belli oldu. Proje, 441 milyon 300 bin TL'ye mal olacak...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Alsancak Evora İzmir fiyatları!

Alsancak Evora İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor.

Pekintaş Yapı alsancak projesi nerede Haberi

Pekintaş Yapı alsancak projesi nerede

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Allsancak projesinde ön talepler toplanıyor.

Projede yer alan 1069 adet konut ve 35 adet ticari üniteden oluşan 1104 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 10 Aralık 2018 tarihinde alındı.

Allsancak İzmir nerede?
Alsancak stadyumuna komşu eski Tariş fabrikalarının olduğu arsayı kapsayan proje tarihi Alsancak Garı’nın tam arkasında yer alıyor.  Allsancak İzmir, birbirine komşu 5 parselden, toplam 78 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilecek

Allsancak İzmir projesinin satış başladığı andan itibaren 36 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

2,2 milyar TL yatırım bedeline sahip olan projede 4 adet konut bloğu yer alacak. Projenin diğer bloklarında otel ve rezidansların olması bekleniyor. 

Satış ofisi tamamlanan Allsancak İzmir projesi...