04 / 05 / 2024

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri son durum

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri son durum

Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor.

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

İş Bankası’ndan İşCep’i kullanlara tam 500 TL indirim!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yine bir kampanya haberini daha duyurdu. İş Bankası, İşCep müşterisi olan müşterilerin kafe ve restoran harcamalarında 500 TL indirim yapacağını paylaştı.

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartlılar yaşadı! Yapılan restoran ve kafe harcamalarınıza 80 TL Worldpuan veriliyor. İşte kampanya detayları!

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da JAmıl Sawaed tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin duyurduğu uygulama ile İBB, Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u iade edilecek.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde kafe, restoran ve arsa satıyor!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Celal Mahallesi'nde yer alan kafe, restoran ve arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri son durum Haberi

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri son durum


Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor.


Modern mimariyle tasarımlanan tesis 2 bin 800 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Kompozit malzemelerin kullanıldığı ahşap, granit ve cam malzemelerin uyumuyla şık ve nezih bir mekan olarak hizmet verecek olan tesis şimdiden vatandaşların beğenisini kazanmış durumda. Halkın sosyal yaşam alanlarına kazandırılmış önemli bir mekan olarak, yine önemli bir ihtiyacı giderecek olan tesiste; aynı zamanda düğünlerinde yapılabileceği bir salon ile açılır kapanır camlı teras balkonuyla da kafeterya hizmeti verecek.


“Çalışmalar sürüyor”


İnşaat çalışmalarını meclis üyeleriyle birlikte inceleyen Başkan Hasan Arslan, kent yaşamına canlılık kazandıracak modern mimari ve estetiğin buluştuğu mekanları halka kazandırmanın çok önemli olduğuna değindi. Başkan...