30 / 04 / 2024

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin duyurduğu uygulama ile İBB, Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u iade edilecek.



İstanbul içi toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon İstanbullu kullanıyor. İBB, İstanbulkart ile ilgili bir ay boyu sürecek yeni uygulamayı duyurdu.

İBB’den yapılan açıklamaya göre, 23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u iade edilecek.

Başlatılan bu kampanya için “Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağınız İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iade!” açıklamaları yapıldı.

İBB’nin duyurduğu bu kampanyanın koşulları ise şöyle:

Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılan her Beltur ödemesinde tam yüzde 10 iade yapılacaktır. Bir kartın kampanya boyunca en fazla 20 TL ödüllendirileceği açıklanırken kazanılan ödüllerin  nakit karşılığının talep edilemeyeceği duyuruldu.

Plajlar hariç tüm Beltur kafelerinde yapılan İstanbulkart ile ödemelerin yüzde 10’u iade olarak ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecektir.

Talimat olarak yüklenen ödül TL’nin herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabileceği açıklandı.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön