05 / 05 / 2024

pelin gündoğmuş kimdir

pelin gündoğmuş kimdir

Bir  inşaat şirketi ile olan ortaklığını 2010 yılında bitiren Pelin Gündoğmuş, 2 ay gibi bir süre önce 2 milyon TL vergi borcu olduğunu öğrendi. Gündoğmuş, ödeme emrinin iptali için avukatı aracılığı ile dava açtı…

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Pelin Gündoğmuş 9 yıl sonra 2 milyon TL borcu olduğunu öğrendi!

Bir  inşaat şirketi ile olan ortaklığını 2010 yılında bitiren Pelin Gündoğmuş, 2 ay gibi bir süre önce 2 milyon TL vergi borcu olduğunu öğrendi. Gündoğmuş, ödeme emrinin iptali için avukatı aracılığı ile dava açtı…

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Rasim Gündoğdu tarafından bugün kuruldu. 

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

pelin gündoğmuş kimdir Haberi

pelin gündoğmuş kimdir

2007 yılında Ankara’daki bir inşaat şirketine ortak olan ve hisselerini 2010 yılında satan Pelin Gündoğmuş, yaklaşık olarak 2 ay önce, OSTİM Vergi Dairesi'nden gelen ve çeşitli kalemlerde 2 milyon TL borcunun olduğu tebligat gelince şoka uğradı.

Hürriyet’in haberine göre, Gündoğmuş, tarafına tebligat iletilmediğini, 5 yıl geçtiği için borcun zaman aşımına uğradığı gerekçeleri ile avukatı Öykü Su Güler aracılığıyla ödeme emrinin iptal olması için dava açtı. 

Avukat Güler, dava ile ilgili 'Vergi Usul Kanunu'nun 114'üncü maddesine göre, vergi borcu bildirilmeyen kişinin borcunun 5 yıl dolduktan sonra zaman aşımına uğradığını belirtti. Güler, "Müvekkilime borcu olduğu bildirilmediği ve bu sürenin de dolmuş olduğunu göz önüne alarak, dava açtık. Kazanmayı umut ediyoruz" açıklamasını yaptı.