02 / 05 / 2024

Pelin Karahan Etiler dükkan arıyor

Pelin Karahan Etiler dükkan arıyor

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Pelin Karahan Avrupa Yakası'na taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle Bodrum’da olan Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Etiler, Ulus, Bebek arası mekik dokurken görüntülendi. Karahan'ın gün boyu gayrimenkul danışmanıyla 10’a yakın ev gezdiği, Avrupa Yakası'na taşınmak istediği öğrenildi.

Pelin Karahan evine kış bahçesi yaptırdı!

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve oğluyla yaşadığı evine kış bahçesi yaptırdı. Güzel oyuncu, bahçenin yeni halini Instagram sayfasından paylaştı.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

MaaNaa 34 Etiler fiyat listesi!

RAM GMY tarafından hayata geçirilen MaaNaa 34 Etiler projesinde toplam 31 adet daire yer alıyor. MaaNaa 34 Etiler fiyat listesi kapsamında daireler 462 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

MaaNaa 34 Etiler ve MaaNaa 49 Etiler lansman fiyatlarıyla satışta!

İstanbul’un kalbi Etiler’de RAM GMY tarafından hayata geçirilen MaaNaa projeleri, MaaNaa 34 Etiler ve MaaNaa 49 Etiler detaylardan arınmış rafine bir yaşam alanını özel lansman fiyatlarıyla sunuyor.

Etiler Venüs Pastanesi ne olacak?

Bülent Cankurt: Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara (60 milyon lira) satın aldığını yazmıştım.

Etiler Venüs Pastanesi satıldı!

Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem, 1975'ten beri hizmet veren Etiler'in simgelerinden sayılan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara satın aldı.

Etiler Venüs Pastanesi 22 milyon dolara satıldı!

Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın aldı..

Mehmet Zeki Karahan kimdir?

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan 29 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Mehmet Zeki Karahan kimdir? Mehmet Zeki Karahan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mehmet Zeki Karahan...

Alacalı İnşaat'ın acı günü: Mehmet Zeki Karahan vefat etti!

Alacalı İnşaat ve Karahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan vefat etti. Karahan'ın cenazesi 30 Mart Pazartesi günü (bugün) Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben defnedilecek..

1988 yılında Alkent Etiler satışa sunulmuş!

1988 yılında Alarko İnşaat'ın Etiler'de inşa ettiği Alkent satışa sunulmuş. 160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş.

1988 yılında Etiler'deki lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş!

1988 yılında Etiler'de, Müteahhit Mehmet Dalmaz tarafından inşa edilen lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş. Bin 200 metrekare alandan inşa edilen dört katlı, 10 odalı villa 2.5 milyar lirayı verene satılacakmış.

Pelin Karahan Etiler dükkan arıyor Haberi

Pelin Karahan Etiler dükkan arıyor

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı.


Rol aldığı dizi reyting rekorları kıran güzel oyuncu Pelin Karahan en büyük hayalini sonunca gerçekleşetiriyor. Ünlü oyuncu yıllardır hayalini kurduğu pasta dükkanı için Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak. 



Kendisi   hazırlayacak


Dükkanında satılacak pastaları kendi elleriyle hazırlayacak olan Pelin Karahan, “Bugüne kadar bütün hayallerim gerçek oldu.  Geriye tek bir hayalim kalmıştı. O dapastane açmak” diye konuştu.



Özgür...