18 / 05 / 2024

Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan

Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan

İngiltere'de Pelit ve Zamane Kahvesi için uygun yerlere bakılıyor...

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

Çikolata sevenlere duyurulur! Migros'ta 113 adet çikolata çeşidi yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı!

Migros'tan çikolata sevenlere cazip kampanya. Perakende şirketi 113 adet çikolatayı yüzde 30 indirimle satışa çıkardı. İşte Migros'ta indirimli çikolatalar ve fiyat listesi...

A101'den çılgın kampanya! Online katalogda toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü!

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. A101'de Toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu..

El Nino kakao üretimine darbe vurdu! Çikolata üretiminde kriz büyüyor!

Kakaonun en çok yetiştirildiği yer olan Batı Afrika’da şiddetli yağış ve El Nino’ya bağlı hava olayları nedeniyle bu yılki hasat verimsiz oldu. Bu durumun çikolata üretimini olumsuz yönde etkileyeceği belirtildi.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

BİM'den bayram müjdesi geldi! İşte BİM bayram şekeri 2023 kataloğu!

Bayram yaklaşıyor, BİM'de özel ürünler satışta! Lokum, şekerleme, çikolata ve daha birçok lezzetli ürünleri kaçırmayın. Bayramınızı tatlandırmak için BİM'e uğrayın!

Şok 'bayram heyecanını' yaşatmaya başladı! Şeker ve çikolataya dev gibi indirim

Şok market 5-23 Nisan 2023 kataloğunu yayınladı. Ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve şeker ürünlerinde indirime gitti. Mübarek ramazan ayını yarılamışken indirimli ürünleri alıp bayrama hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar elinizi çabuk tutun.

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Migros’ta ekmek yüzde 50 ketçap yüzde 30 ton balığı yüzde 30 çikolata yüzde 25 indirimde! 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta görülmemiş kampanya başladı! Ekmek yüzde 50, ketçap yüzde 30, ton balığı yüzde 30, çikolata yüzde 25 indirimde! İşte tüm ürünler ve 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Carrefour bir ülkede daha fiyatları dondurdu! Tam 100 üründe fiyatlar değişmeyecek!

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Deniz İzolasyon İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İzolasyon İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erol Pelit tarafından kuruldu. 

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan Haberi

Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan
İngiltere, Piccadilly'de yakın zamanda 8 milyon pound yatırım yapan Kahve Dünyası iki katlı mağazasında 11 ay 50 bin fincan kahve sattı. Londra'da 2-3 mağaza daha açmayı planlayan Kahve Dünyası'nı Türkiye'nin prestijli çikolata üreticilerinden Pelit takip ediyor. İngiltere'de yatırım hazırlığı yapan Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan, " İngiltere'de pazar araştırması yapıyoruz. Biliyorsunuz Pelit ve Zamane Kahvesi gibi iki markamız var. Bunların ikisinin de orada yer almasını istiyoruz. Uygun yerlere bakıyoruz"...