20 / 05 / 2024

Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat nerede

Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat nerede

Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Seyedhadi Ommatmohammadı tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan emlak fırsatçılarına hodri meydan: Hadi bakalım ilan verip yapsınlar!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada emlakta başı boşluk olduğunu söyleyerek, "İlan siteleri üzerinden fiyat şişirme ve manipülasyon yapılıyordu. Bugün yapamıyorlar" dedi.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

EYT'de ince hesaplar yapılıyor! İşte detaylar

EYT düzenlemesinde ince hesaplar yapılıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Hadi gelin hep birlikte detaylara göz atalım…

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Hadi Bakalım Meyhane Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hadi Bakalım Meyhane Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de İmam Can Sönmez tarafından kuruldu.

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! Sakın kaçırmayın! 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

'Hadi İndirim Günleri'ni hayata geçiren homend, seçili ürünlerde yüzde 50 varan indirimler sunuyor. Peki hangi ürünlerde indirim geçerli? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Eker ve Uğur Eker ortaklığında kuruldu.

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Ağma, Hadi Yurdakul ve Metin Ağma ortaklığında kuruldu.

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat nerede Haberi

Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat nerede


Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Seyedhadi Ommatmohammadı tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.


Pellekan Hadi Eghtesad İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.Her...