17 / 05 / 2024

pembe cupcake

pembe cupcake

Çilek, kız çocuklarının en çok sevdiği renk olan pembeyle donattığı Cupcake serisiyle, renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK markette seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta 16 Jant Çocuk Bisikleti Mavi Pembe 2.499 TL, Zigon Sehpa Mermer Desenli Metal Ayaklı Üçlü 349 TL.

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

iPad Mini A101'de! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Ipad Mini pembe renk seçeneğiyle A101'de satışa çıktı. Peki Ipad Mini A101'de kaç TL? İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Repsol Yapı Ve Peyzaj Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repsol Yapı Ve Peyzaj Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Demir ve Pembe İstanbul ortaklığında kuruldu.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de yer alan Pembe Köşk'ü de baştan aşağı yeniliyor. Yapılan restorasyon çalışmalarıyla köşk özüne döndürülecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Cağaloğlu'nda bulunan Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. Bağımsız Milletvekili Fatih Mehmet Şeker, sorularını Bakan Ersoy'a sordu..

İzmit'teki Pembe Köşk restore ediliyor! İhalesi 1 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmit'te 400 ada 8 parseldeki tescilli Pembe Köşk’ün restorasyonu, ikmal inşaatı yaptırılacak. İhale 1 Kasım'da...

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Emlak Yönetimi'nden Ankara'da satılık gayrimenkuller!

Çankaya Mahallesi Pembe Köşk Konut Sitesi'nde ve Kültür Mahallesi Özlem Apartmanı'ndaki gayrimenkuller Emlak Yönetimi tarafından satışa çıkarıldı...

pembe cupcake Haberi

pembe cupcake

Çilek’in genç Türk tasarımcılarının kız çocuklarına özel hazırladığı Cupcake serisi, çocuk odalarında rengarenk bir rüya bahçesi sunuyor. Dolabından karyolasına, kitaplığından çalışma masasına, ranzasından komodinine, yatak örtüsünden halısına kadar bu odada her şey şeker pembesi… 


Uykuların en güzeli Cupcake Karyola’da


Cupcake Karyola: İster gece, ister gündüz olsun, çocukların büyümesinde çok önemli bir yer tutan tatlı uykuların en güzeli, bu ergonomik tasarımlı karyolanın üzerinde gerçekleşiyor. Ayrı satılan SL Pembe Alt Karyola ise oyuncak ve eşya depolama alanı olarak kullanılabileceği gibi ek bir yatakla birlikte arkadaş yatağına dönüşüyor. 

Kız çocuklarının en sevdiği modüller 


Cupcake Dolap: Rengarenk ve hareketli minik keklerle süslenmiş dolabın, iki ve üç kapılı olmak üzere iki farklı boyda alternatifi bulunuyor. Cupcake dolaplar ayrıca çok sayıda rafın yanı sıra kapak açıldığında otomatik yanan LED...