06 / 05 / 2024

pembe köşk açılış

pembe köşk açılış

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

İsmet İnönü'nün evi Pembe Köşk ziyarete açılıyor!

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi yarın açılıyor!

Kalebodur’un desteğiyle; Salt Beyoğlu'nda 4 Eylül Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. "Yazlık: Şehirlinin Kolonisi" sergisinin basın ön gösterimi ve açılışı yarın saat 17:30'da başlayacak.

YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu'nda açılıyor!

Müstakil evlerden sitelere, Türkiye kıyılarındaki yazlık ortamına dair detaylı araştırma sunan YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu' nda açılıyor. Şehirlinin Kolonisi sergisi Kalebodur desteğiyle gerçekleşiyor...

Cağaloğlu'ndaki Pembe Köşk Otel oluyor!

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk,‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle inşa edilerek butik otele dönüştürülecek

Güzin Apaydın: Kokan sular sağlık açısından tehdit oluşturmuyor!

Çeşmelerden akan kullanma sularının koktuğuna ve ilaçlı olduğu yönünde çıkan iddialara Halk Sağlığı Müdürlüğünden açıklama geldi. Güzin Apaydın, suların sağlık açısından tehdit oluşturmadığını belirtti.

Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının açılışı yapıldı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan ilin en büyük sulama projesi olan Koçhisar Barajı sulama projesinin temeli atılırken, Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının da açılışı yapıldı.

Atatürk Köşkü'nde restorasyon tamamlandı, açılışa hazırlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan esaslı restorasyon çalışmaları tamamlanan Atatürk Köşkü 'nün ziyarete açılması için ekipler gece gündüz hummalı bir çalışma sürdürüyor. Köşk, açılışa hazırlanıyor...

Halef Keklik: Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer!

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Pendik açık oto pazarı nerede ve ne zaman açılıyor?

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

pembe köşk açılış Haberi

pembe köşk açılış

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak. İnönü’nün 1923’te Uzunoğlu Ali Ağa ailesine mensup Mehmet Bey’den satın aldığı ve ailesiyle birlikte 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, yılda iki kez ziyarete açılıyor. Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak ve 24 Mayıs’a kadar saat 10.00-17.00 arasında ücretsiz olarak gezilebilecek. Ziyaret süresi boyunca Köşk’te bir de sergi açılacak. Sergide, Köşk’ün arsasının ve Köşk binasının tapusu, Türkçe çevirileriyle birlikte yer alacak. Sergide ayrıca, yaklaşık bir asırdan eski fatura ve irsaliye makbuzları, Mevhibe ve İsmet İnönü’nün kıyafetleri, kullandıkları eşyalar ve fotoğraflara da yer verilecek.


‘Ne zormuş’

İsmet İnönü, Pembe Köşkü satın aldıktan sonra eşine yazdığı mektuplarda, Köşk’teki...