22 / 05 / 2024

pembe köşk ücretlimi

pembe köşk ücretlimi

İnönü Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, "Pembe Köşk" olarak bilinen İsmet İnönü Evi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 24 Kasım'a kadar ücretsiz olarak 10.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek...

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de yer alan Pembe Köşk'ü de baştan aşağı yeniliyor. Yapılan restorasyon çalışmalarıyla köşk özüne döndürülecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Cağaloğlu'nda bulunan Pembe Köşk'ün korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. Bağımsız Milletvekili Fatih Mehmet Şeker, sorularını Bakan Ersoy'a sordu..

İzmit'teki Pembe Köşk restore ediliyor! İhalesi 1 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmit'te 400 ada 8 parseldeki tescilli Pembe Köşk’ün restorasyonu, ikmal inşaatı yaptırılacak. İhale 1 Kasım'da...

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Emlak Yönetimi'nden Ankara'da satılık gayrimenkuller!

Çankaya Mahallesi Pembe Köşk Konut Sitesi'nde ve Kültür Mahallesi Özlem Apartmanı'ndaki gayrimenkuller Emlak Yönetimi tarafından satışa çıkarıldı...

Kocaeli Pembe Köşk özüne dönecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pembe Köşk'ü restore ediyor.

Kocaeli Pembe Köşk'te restorasyon başlıyor!

İzmit İnönü Caddesi’ndeki 50.Yıl Ortaokulu’nun hemen arka tarafında yer alan Pembe Köşk için Büyükşehir Belediyesi, restorasyon için ön çalışma yaptı. Köşk, mimari özelliklere de önem verilerek yeniden restore edilecek...

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli sembollerinden biri olan Pembe Köşk'ü restore edecek.

Kocaeli Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli’nin gözde yapılarından olan Pembe Köşk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Pembe Köşk'ü restore edecek. Köşkün restorasyonu için ilk adım atıldı.

pembe köşk ücretlimi Haberi

pembe köşk ücretlimi


İsmet İnönü Evi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 24 Kasım'a kadar ücretsiz ziyarete açılacak.


İnönü Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, "Pembe Köşk" olarak bilinen İsmet İnönü Evi, her gün 10.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.


Senede iki defa ziyarete açılan "Pembe Köşk"te Lozan ve Cumhuriyetin 90. Yılında Atatürk ve İnönü konulu fotoğraf ve obje sergisi yer alacak.


8 Ekim'de Galeri Uray'da açılan ve küratörlüğünü Prof. Dr. Zafer Toprak'ın yaptığı, yeni teknolojilerin kullanıldığı "Lozan'dan Cumhuriyet'e İsmet İnönü" sergisinde dokunmatik ekranlar ve video enstalasyonlar aracılığıyla interaktif olarak sergilenen belge ve objelerin asılları "Pembe Köşk"te görülebilecek.


İsmet İnönü ve Mevhibe İnönü'nün giysileri, "Pembe Köşk"ün yemek odası ve Atatürk'ün yemek yediği masa ve İnönülerin kullandıkları eşyalar da sergide yer alacak.


26 Ekim Cumartesi günü de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi...