06 / 05 / 2024

pembe köşk ziyaret

pembe köşk ziyaret

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Emlakkulisi.com Aralık 2021'de 4.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 4 milyon 752 bin 987 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 472 bin 401 oldu.

Emlakkulisi.com Aralık'ta 2.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 2 milyon 746 bin 46 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 975 bin 414 oldu.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2009 yılında hizmete açılan ve yıllık ziyaretçi hedefi olan Pendorya AVM'nin piyasa değeri, bir çok AVM'nin gerisinde kaldı. Peki Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? 

Emlakkulisi.com Aralık'ta 4.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 4 milyon 869 bin 832 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 10 milyon 501 bin 787 oldu.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de yer alan Pembe Köşk'ü de baştan aşağı yeniliyor. Yapılan restorasyon çalışmalarıyla köşk özüne döndürülecek.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Türkiye 8 ayda 31 milyonu aşkın yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaptı!

Türkiye, yılın 8 aylık döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,72 artışla 31 milyon bin 394 yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Murat Kurum: Önceliğimiz doğayı ve tarihi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak temasları kapsamında Vali Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti. Kurum, kentteki yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. 

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

pembe köşk ziyaret Haberi

pembe köşk ziyaret

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak. İnönü’nün 1923’te Uzunoğlu Ali Ağa ailesine mensup Mehmet Bey’den satın aldığı ve ailesiyle birlikte 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk, yılda iki kez ziyarete açılıyor. Köşk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açılacak ve 24 Mayıs’a kadar saat 10.00-17.00 arasında ücretsiz olarak gezilebilecek. Ziyaret süresi boyunca Köşk’te bir de sergi açılacak. Sergide, Köşk’ün arsasının ve Köşk binasının tapusu, Türkçe çevirileriyle birlikte yer alacak. Sergide ayrıca, yaklaşık bir asırdan eski fatura ve irsaliye makbuzları, Mevhibe ve İsmet İnönü’nün kıyafetleri, kullandıkları eşyalar ve fotoğraflara da yer verilecek.


‘Ne zormuş’

İsmet İnönü, Pembe Köşkü satın aldıktan sonra eşine yazdığı mektuplarda, Köşk’teki...