06 / 05 / 2024

pencere rengi değiştirilir mi

pencere rengi değiştirilir mi

Kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor. Peki, pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Sitelerde yönetim planı nasıl değiştirilir?

Posta yazarı Tamer Heper '20 blok 200 haneli bir sitede oturuyorum. Genel girişine uzaktan kumandalı bir demir kapı takıldı. Kapıyı gören birkaç blok yararlanıyor, uzak bloktakiler çok zorlanıyor. Bu hususun düzeltilmesi için yönetim planı değişikliği talebi nasıl yapılır?' sorusunu yanıtladı.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Kooperatif site yönetimi nasıl değiştirilir? 

Kooperatiflerde site yönetiminin ne zaman ve nasıl kurulucağına ilişkin bilgiler Kooperatifler Kanunu ile Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alıyor. Peki, kooperatif yönetimi nasıl değiştirilir? 

Site yönetim şirketi nasıl değiştirilir?

Site yönetimi, tüm sitenin ortak alanlarının bakım, onarım ve tadilat işleri ile ilgileniyor. Site yönetimi bir şirket tarafından gerçekleştirilebilir. Peki, site yönetim şirketi nasıl değiştirilir?

Pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor. Peki, pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Elektrik tarifesi nasıl değiştirilir?

Mesken ve işyerlerinin elektrik faturaları mevcut tarifeleri üzerinden kullanım miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik tarifesi değiştirilir mi? Elektrik tarifesi nasıl değiştirilir? İşte elektrik tarifesi değişiklikleri..

İkametgah nereden değiştirilir?

İkametgah, insanların yaşadıkları bölge ve konut için kullanılıyor. Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince her vatandaşın tek bir ikametgah adresinin bulunması gerekiyor. Peki, taşınma durumunda ikametgah nereden değiştirilir?

İkametgah değiştirmek için gerekli belgeler!

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu ile ilgili kanun ve yönetmelikler gereğince, herkesin bir ikametgah adresinin olması gerekiyor. Peki, ikametgah nasıl değiştirilir? Peki, ikametgah değiştirmek için gerekli belgeler nelerdir?

Apartman yöneticisini değiştirmek mümkün müdür?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, apartmanda sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Peki, apartman yöneticisini değiştirmek mümkün müdür? Yönetici nasıl değiştirilir?

Site yönetim planı nasıl değiştirilir?

Yönetim planı yöneticiler tarafından hazırlanan hukuki bir nitelik taşıyan bağlayıcı bir karar planıdır.Peki site yönetim planı değiştirilebilir mi?Site yönetim planı nasıl değiştirilir?

pencere rengi değiştirilir mi Haberi

pencere rengi değiştirilir mi

Pencere rengini değiştirmek yasak mı?

Apartman ve konut sitelerinde kimi malikler, pencerelerinin şeklini veya rengini değiştirmek isteyebiliyor. Ancak bu durum yönetim ile ve diğer malikler ile sorun yaşanmasına neden olabiliyor.


Peki, yasal olarak apartmandaki bir bağımsız bölümde pencere rengini değiştirmek yasak mı?


Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kat maliki kendi bağımsız bölümünde anayapıya zarar verecek nitelikte onarım, tesis ve değişiklik yapamıyor.


Tavan, taban veya duvar ile birbirine bağlantılı bulunan bağımsız bölümlerin bağlantılı yerlerinde, bu bölüm maliklerinin ortak rızası ile anayapıya zarar vermeyecek onarım, tesis ve değişiklik yapılabiliyor.


Her kat maliki anagayrimenkule ve diğer bağımsız bölümlere, kusuru ile verdiği zarardan dolayı diğer kat maliklerine karşı sorumlu oluyor.


Aynı zamanda yapının dış görünüşünde farlılık yaratacak şekilde inşaat da yapılamıyor. Bu nedenle pencere rengini değiştirmek yasak oluyor.


Yönetimden ve maliklerden...