05 / 05 / 2024

pendik Akşemsettin Kültür Merkezi

pendik Akşemsettin Kültür Merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Havaalanı, hızlı tren, metro, boğaz köprüsü yapıyoruz, muhalefet hepsine karşı çıkıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Son 18 yılda 5 bin 61 kültür varlığı restore edildi!

AK Parti dönemi boyunca 5 bin 61 kültür varlığının restorasyonu tamamlandı. 1992-2002 yıllarında ise bu rakamın 46 olduğu bildirildi. 

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çatalca’ya 6 bin 500 metrekarelik kültür merkezi müjdesi!

Kültür merkezi projesini müjdeleyen Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner, esnaf buluşmalarında esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

pendik Akşemsettin Kültür Merkezi Haberi

pendik Akşemsettin Kültür Merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefeti eleştirerek, "Havaalanı, hızlı tren, metro, boğaz köprüsü yapıyoruz, muhalefet hepsine karşı çıkıyor" dedi. 


Pendik Belediyesi'nce Velibaba Mahallesi'nde düzenlenen "Akşemsettin Kültür Merkezi ve 126 Konut Tapu Teslim Töreni"nde konuşan Güllüce, muhalefet partilerinin seçim vaatlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.


Güllüce, Türkiye'de uzun yıllar başörtülü kızların üniversitede okuyamadıklarını ifade ederek, "Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ile yaklaşık 5 yüzyıl boyunca savaştık. 28 Şubat öncesi ve sonrasında bu ülkenin çocukları kendi vatanında okuyamadı, ama 5 yüzyıl boyunca savaştığımız bir ülkenin üniversitesinde okuyabildi. Bu ne kadar acı bir durum değil mi?" diye konuştu.


CHP'nin, belediyecilik alanındaki her çalışmaya karşı olduğunu ve yapılan hizmetlerin inşaatını durdurmak için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduğunu anlatan Güllüce, anamuhalefetin en büyük başarısının, her şeye karşı çıkmak olduğunu kaydetti.


Muhalefetin hükümetin, belediyelerin yaptığı...