27 / 07 / 2024

pendik asfalt işaretleme

pendik asfalt işaretleme

Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda araçların trafik seyrini disipline etmek üzere çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediyor. Son dört ayda 12 kilometrelik yolun çizgi çalışması tamamlandı.

Pendik Leb-i Derya Evleri yüzde 50 peşinat fırsatıyla!

Leb-i Derya Evleri, Tandoğan Köşklü İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Pendik Leb-i Derya Evleri'nde yüzde 50 peşinat fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Pendik Leb-i Derya Evleri fiyat listesi...

MHR GYO Pendik projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

MHR GYO Pendik projesi için QC İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım AŞ ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Pendik Dolayoba 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dolayoba Mahallesi, 4109 Ada, 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik Kurna Köyü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurna Köyü, 864 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

pendik asfalt işaretleme Haberi

pendik asfalt işaretleme

Şehrin ulaşımının daha güvenli ve konforlu olması için yolların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, bu kapsamda termoplistip boya ile yol kenar, şerit çizgi ve yatay trafik işaretleme çalışmaları yapıyor. Araç sürücülerinin işini kolaylaştıran ve trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler, aynı zamanda caddelerin görüntüsüne de olumlu katkıda bulunuyor. Son dört ayda yapılan çalışmada 11 cadde ve 4 sokak tamamlandı. Yaklaşık 12 bin 630 metrelik yolun işaret ve çizgileri yapılırken, çalışmaların yıl sonuna kadar süreceği belirtildi.


Çalışmaları tamamlanan caddeler:


1- Esenyalı Mahallesi İstiklal Caddesi


2- Fevzi Çakmak Mahallesi Bediüzzaman Caddesi


3- Ahmetyesevi Mahallesi Hürriyet Caddesi


4- Bahçelievler Mahallesi Şehit Fethi Caddesi


5- Fatih Mahallesi İmam-ı Azam(Gözdağı) Caddesi


6- Orhangazi mahallesi Vatan caddesi


7- Batı Mahallesi Sabri Taşkın Caddesi


8- Doğu mahallesi Namık Kemal Caddesi


9-...