03 / 05 / 2024

pendik aşiyan evleri

pendik aşiyan evleri

Kartal, Tuzla ve Pendik'te KİPTAŞ, Teknik Yapı ve Ekşioğlu Group'un da aralarında bulunduğu toplam 14 konut projesinde son durum!

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Pendik Demirtaş Palas Evleri'nde 225 bin TL'ye 1+1!

Toplam 163 adet daireden oluşan Demirtaş Palas Evleri 11 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pendik Demirtaş Palas Evleri'nde fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul Evleri fiyat listesi 741 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 36 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün!

Rumeli Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Hisarüstü Aşiyan arasını 2,5 dakikaya indirecek olan hattın 720 günde tamamlanması planlanıyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı detayları belli oldu!

850 metre uzunlukta planlanan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı, 2018 yılında işletmeye açılacak. İşte projenin tüm detayları...

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı geliyor!

Rumeli Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı 2 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Hisarüstü Aşiyan arasını 2,5 dakikaya indirecek olan hattın 720 günde tamamlanması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satış fiyatları 2016!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da

Piyalepaşa İstanbul Evleri satış listesi fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satış listesi fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimler Aralık 2018'de yapılıyor...

Çankırı Aşiyan Kavşağı için ilk kazma 1 Nisan 2017'de vurulacak!

Aşiyan kavşağı 4 Kasım 2016 tarihinde ihale edildi. yüzde 34 indirim ile Netroyol firması 23 milyon TL ile ihaleyi aldı ve bugün imzalandı. Kavşak için ilk kazma 1 Nisan 2017'de vurulacak.

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

pendik aşiyan evleri Haberi

pendik aşiyan evleri

İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi'nin hazırladığı İstanbul Çevre Düzeni Planı'nda kentin üç yeni çekim merkezinde konut üreticisi firmalar harekete geçti. Kartal, Tuzla ve Pendik'te yapılan konut projeleri:

1. Emay İnşaat, İpek İnşaat ve  Çakırkaya İnşaat'ın birlikte Kartal'da inşa ettiği Kentplus Kartal projesi 2009 Mayıs'ta teslim edilecek. Kentplus Kartal'da dairelerin büyüklükleri 153 ile 175 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar ise 305 bin YTL'den başlıyor, 335 bin YTL'ye kadar yükseliyor.