07 / 05 / 2024

Pendik Atlantiklife kiralık

Pendik Atlantiklife kiralık

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantiklife projesinde lansmana özel kısa süre için yüzde 10 indirim ve 40 ay 0 faiz uygulanıyor.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Oto World Asya Pendik kiralık!

Toplam 365 tane oto galeriden meydana gelen Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Oto World Asya Pendik kiralık daire fiyatları...

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Belinay Evleri Pendik satılık

Arsa alanı 1,850 metrekare olarak belirlenen Belinay Evleri Pendik satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede satışlar başladı....

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Pendik Atlantiklife kiralık Haberi

Pendik Atlantiklife kiralık


İstanbul Anadolu Yakası'nda  Pendik Güllü Bağlar Mahallesi'nde yükselen Atlantiklife projesi Atlantik Yapı imzası taşıyor. Projede 3 blok yer alıyor. 


Toplam 192 adet konutun yer aldığı projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede 40 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 



Atlantiklife Pendik projesinde lansmana özel kısa süre için yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.


Pendik Atlantiklife projesinin sosyal olanakları arasında, spor alanları, teraslar, kat bahçeleri, havuz ve fitness center yer alıyor. 


Atlantiklife Pendik satış ofisi iletişim

Telefon: 444 76 61

Web Adresi: www.atlantiklife.com

Öznur...