03 / 05 / 2024

pendik balkon yıkımı

pendik balkon yıkımı

Herhangi bir riske karşı binanın altındaki kaldırımın üzerine korunaklı bir sundurma inşa eden Belediye, bina sahibinin belirtilen vakitte balkonları yıkmaması üzerine kendi ekipleriyle balkonları yıkarak olası bir tehdidi ortadan kaldırdı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Pendik'te asbeste rağmen yıkım ısrarı!

Pendik’te YTONG fabrikasının ‘millet bahçesi’ için yıkımı sürüyor. Fabrikanın çatısında bulunan malzemelerde kanser yapıcı asbest yer alırken, yıkımın önlem alınmadan yapıldığı kaydediliyor.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Pendik Kurna Köyü'nde yıkım endişesi!

600 yıl öncesine dayanan Pendik’e bağlı Kurna Köyü bugünlerde diken üstünde. Köyün içinde geçecek otoyol projesi davalık olurken kaymakamlık ev sahiplerine ‘yıkım’ yazısı göndermeye başladı. Gelen yazıya göre, alınan kamulaştırma kararı gereği Cuma günü yıkım yapılacağı ev sahiplerine bildirdi.

Pendik Göçbeyli Mahallesi'nde yıkım gerginliği!

Pendik Göçbeyli Mahallesi'nde restoran olarak hizmet veren bina ve evin yıkımı sırasında vatandaşlar ile polis ve zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Pendik'te yıkım ruhsatları zabıta tarafından veriliyor!

Pendik’te Yıkım Ruhsatları ile Yıkıntı ve Hafriyat Kabul Belgeleri artık Zabıta Müdürlüğü tarafından verilmeye başlandı. Müdürlük bünyesindeki Çevre Denetim Ekibi, son iki aylık dönemde 70 yıkım ruhsatı, 115 de yıkıntı hafriyat kabul belgesi düzenledi.

Pendik genelindeki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 9 Ekim'de!

Pendik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Pendik genelinde kaçak yapıların yıkım işini 9 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Yıkım işi 350 günde tamamlanacak.

İzmit'te kaçak yapı yıkım ihalesine katılan olmadı!

İmar mevzuatına aykırı yapılan bina, büfe, balkon, çatı, temel vb. yapıların yıkımı ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nde ihale yapıldı. Kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili ihaleye teklif veren çıkmayınca ihale iptal edildi...

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

pendik balkon yıkımı Haberi

pendik balkon yıkımı


Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe merkezinde yer alan Karanfil Sokak’ta vatandaşlar ve kaldırım yolu için tehlike oluşturan aşınmış bina balkonlarını, geniş güvenlik önlemleri altında yıkarak tehlikeyi ortadan kaldırdı. Zabıta personelinin tespiti neticesinde fark edilen eski binanın aşınmış olan balkonları, müdürlüğü harekete geçirdi. Bina sahibine balkonların yıkımı için bir tebligat gönderen müdürlük, bununla da yetinmeyerek balkonların alt kısmındaki kaldırımın üzerine herhangi bir tehlikeye karşı korunaklı bir sundurma inşa etti. Bina sahibinin belirtilen vakitte yıkımı gerçekleştirmemesi üzerine belediye, vinç ve ekipler eşliğinde binanın balkonlarını yıkarak tehlikeyi kısa sürede ortadan kaldırdı. Bölgedeki vatandaşlar, çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Daha önce buna benzer bir çalışma daha gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü, çalışmaların süreceğini belirtti.



Pendik...