07 / 05 / 2024

pendik belediyesi inşaatlarında son durum

pendik belediyesi inşaatlarında son durum

Pendik Belediyesinin Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı yatırımların inşası hızla ilerliyor. İşte Pendik'in yeni kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerindeki son durum...

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Fransa’da yeni ev inşaatlarında İtalyan duşu zorunluluğu!

Fransa’da 2020 yılından sonra yeni ev inşaatlarında İtalyan duşunun zorunlu hale geldiği açıklandı.

pendik belediyesi inşaatlarında son durum Haberi

pendik belediyesi inşaatlarında son durum

Pendik’te hizmet veren kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerine yenilerini eklemek üzere çalışmalarına ara vermeden devam eden Pendik Belediyesinin  Fatih,  Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı   yatırımların inşası  hızla ilerliyor. 


Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, Hamid Aytaç Kültür Merkezi, Hüseyin Vassaf Bilgi Evi, Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi, Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi, Sülüntepe Spor Kompleksi, Dumlupınar Spor Kompleksi ve Yeşilbağlar Spor Kompleksi. Pendik Belediyesi kente toplamda 100 bin metrekare alanı kaplayan kültür ve spor merkezleri kazandırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Pendik Belediyesi, yine Fatih Mahallesi’nde Bilgi Evi, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Mahalleleri’nde kültür merkezi inşaatlarına da devam ediyor. Esenler Spor Kompleksi’nin inşası ise İl Özel İdaresi tarafından yürütülüyor. Tesisler tamamlandığında 7’den 70’ herkese hizmet verecek.


Fatih Mahallesi...