04 / 05 / 2024

pendik belediyesi türksat

pendik belediyesi türksat

E - devlet uygulamasına 2012 yılından beri diği işbirliği kapsamında e - devlet uygulamaentegre olan Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile sında yeni bir döneme geçti...

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

TÜRKSAT duyurdu! 73 farklı iş grubundan en az lise mezunu yüksek maaşla personel alacak! Başvurular başladı...

TÜRKSAT 73 farklı meslek branşından 200'e yakın personel alacağını ilan etti. Peki TÜRKSAT personel alımının detayları ne oldu? İşte 2022 TÜRKSAT personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

pendik belediyesi türksat Haberi

pendik belediyesi türksat


E-devlet uygulamasına 2012 yılından beri entegre olan Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile  yaptığı işbirliği kapsamında e-devlet uygulama başlattı. Proje kapsamında vatandaşlar çöp toplama saatlerini bile internet üzerinden takip edebilecek.


Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında e-devlet uygulamasında yeni bir döneme geçti. 2012 yılından bu yana vatandaşlara e-devlet hizmetini 7 başlık altında veren belediye, bundan sonra 22 başlık altında, askıdaki imar planından, çöp toplama saatlerine kadar vatandaşları e-devlet uygulamasıyla buluşturacak.



İstanbul...