30 / 04 / 2024

pendik çamçeşme tapu

pendik çamçeşme tapu

Pendik Belediyesi; Kavakpınar, Güllübağlar ve Çamçeşme Mahalleleri'nde hak sahiplerinin tapularını 7 Mart itibariyle dağıtacak. Bu sebeple hak sahiplerinin 7 Mart sonrasında belediyeye başvuru yapması gerekiyor

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Pendik Çamçeşme'de hayata geçirdiği Arkatlı Evler'de teslimler başlıyor. Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim yer alıyor. 

Loving Village projesinde yaşam başladı! Tapu hemen teslim!

Adaylar Şirket Topluluğu tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Loving Village projesinin 1. etabında yaşam başladı. Loving Village villa projesinde satışlar devam ediyor.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Arkatlı Evler: KİPTAŞ Pendik projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme Projesi'nin adı belli oldu. 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak projenin ismi Arkatlı Evler olacak.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları!

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat!

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Pendik Çamçeşme Mahallesi parselasyon planı askıda!

Pendik İlçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 ada, 7 ve 9 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

pendik çamçeşme tapu Haberi

pendik çamçeşme tapu

Tapu sorunu birçok belediyede gündeme gelse de sorunu çözmeye çalışan belediye sayısı da oldukça fazla. Bu belediyelerden biri de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik Belediyesi. 


Pendik Belediyesi daha öncesinde Ertuğrulgazi Mahallesi içindeki 111 bin 768 metrekarelik bir parselin tapusunu Hazine'den devralmışlardı.


Şimdi ise 3 mahallede imar uygulaması ile tapular 7 Mart itibariyle teslim edilecek. Hak sahiplerinin bu kapsamda 7 Mart sonrasında belediyeye başvurması gerekiyor. 


Bu mahalleler arasında Kavakpınar, Güllübağlar ve Çamçeşme yer alıyor. Eski tapu ve nufüs kimliğiyle birlikte başvurmak gerekiyor. 


Kübra...