05 / 05 / 2024

Pendik denizcilik şirketleri

Pendik denizcilik şirketleri

1989 yılında Pendik Güzelyalı'da, bir gemicilik şirketi 4 bin 826 metrekarelik hazine arazisini işgal etmiş. Denizde ise, yaklaşık 9 bin metrekare de dolgu yaparak arazisini genişletmiş.

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Tunç ve Şafak Balcı tarafından kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi bugün Veysel İşcan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Almira Denizcilik ve Ticaret Yatçılık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Almira Denizcilik ve Ticaret Yatçılık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Bursalı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik,Yenişehir,Atlantis AVM Blokları'nda açıldı.

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

1983 yılında Pendik Vapuru'nun büfesi, aylığı 915 bin liraya kiralanmış!

1983 yılında Denizcilik Bankası'nın Kadıköy-Karaköy arasında işleyen vapurların aylık büfe kiraları 100-150 bin lirası arasında değişirken Pendik Vapuru'nun büfesi, aylığı rekor bir fiyatla 915 bin liradan kiraya verilmiş.

1977 yılında Denizcilik Bankası, Pendik Tersanesi inşaatında dolandırılmış!

1977 yılında inşası devam eden Pendik Tersanesi'nin inşaatı yılan hikayesine dönmüş. Yapılmamış işler yapıldı diye gösterilerek müteahhit firmaya 22 milyon lira ödenmiş. Denizcilik Bankası toplamda 34 milyon 600 bin lira dolandırılmış.

1970 yılında Pendik Tersanesi'nin mali portesi yüzde yüz artmış!

1970 yılında Pendik Tersanesi'nin mali portesi yüzde yüz artmış. Denizcilik Bankası tarafından yaptırılan Pendik Tersanesi'nin mali portesi, çeşitli fiyat artışları nedeniyle 175 milyon liradan 350 milyon liraya yükselmiş.

Yıldırım Holding Gavle limanının yüzde 80'ini satın aldı!

Türk denizcilik şirketleri Akdeniz'den sonra dümeni Baltık Denizi'ne kırdı. İsveç' in 3' üncü büyük limanı Gavle'nin % 80'ini alan Yıldırım Holding, rotayı Norveç' e çevirdi...

Lütfi Elvan: YHT Pendik Eskişehir arasında test sürüşlerine başlıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Pendik Belediyesi Dolayoba Spor Kompleksi'nin açılışında yaptığı konuşmada yüksek hızlı tren konusunda yapılan son çalışmalara ve gelinen noktaya değindi...

Pendik denizcilik şirketleri Haberi

Pendik denizcilik şirketleri



Güzelyalı'da hazine arazisini işgal edip, denizi doldurmuşlar


Tersanenin sahil yağması


Pendik Güzelyalı'da, Ursa Gemicilik adlı şirketin 4 bin 826 metrekarelik hazine arazisini işgal ettiğini belirten Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Eyüp Küçükçolak, mahalle sakinlerinin işgal edilen arazinin spor alanı yapılmasını istediği öğrenildi.


Pendik Belediye Başkanı Burhan Köseoğlu, dört yıldır süren fiili durumu sona erdirmek için kimsenin bir şey yapmadığını ifade ederek, ''Biz elimizden geleni yapacağız. Bu araziyi en kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız'' diye konuştu.


Funda ÇATAR/İSTANBUL, (Hürriyet)


   GÜZELYALI'da, Hazine'ye ait 4 bin 826 metrekarelik araziyi işgal edip, denizde de yaklaşık 9 bin metrekare de dolgu yapan Ursa Gemicilik Bakım Onarım Anonim Şirketi, Pendik...