22 / 07 / 2024

pendik E K İnşaat

pendik E K İnşaat

E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te kuruldu.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Pendik Kurna Köyü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurna Köyü, 864 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

6 bankada peş peşe kıyamet koptu! Yapı Kredi, Garanti, ING ve 3 banka daha arka arkaya açıkladı! 

6 bankada resmen kıyamet koptu... ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB açıklamaları peş peşe duyurdu...İşte konu ile ilgili detaylar...

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e Kültürpark tepkisi!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ikinci kez onaylanan Kültürpark’a dair imar planlarına ilişkin açıklamalarının ardından Soyer’e açık mektup yazdı. İmar planları açıklamasından sonra Soyer'e Kültürpark ile ilgili "Bu nasıl koruma?" sorusu yöneltildi. 

Doğayla iç içe küçük evlere talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla doğayla iç içe küçük evlere talep arttı...

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik nerede?

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları...

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

pendik E K İnşaat Haberi

pendik E K İnşaat

E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te kuruldu.


E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Otel ,Motel,pansiyon,apart daire,kamping,tatil köyü,dinlenme evleri,konaklama tesisleri,devre tatil tesisleri,devre mülk tesisleri,tatil çiftlikleri,termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathane,kahvehane,bar,nargile salonları,gazino,di skotek,gibi konaklama,dinlenme,gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple tursitik tesisler,açık ve kapalı yüzme havuzları,hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları,kış sporları,doğa sporları,dağ turizmi,kaplıca turizmi,Gemi ,Yat,Tekne Turları,açık ve kapalı spor salonları,dağ deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri,rafting,su kayağı,aqua park,yüzme  bu alandaki dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,satın alabilir,satabilir,işletebilir,işletmeye verebilir. 2-Turizm ile ilgili her türlü bisiklet,motosiklet,kara,deniz ve hava araçlarını almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,işletmek,işletmeye vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında...