02 / 05 / 2024

Pendik eğitim tesis alanı

Pendik eğitim tesis alanı

Pendik Belediyesi'ne ait Batı Mahallesi'nde yer alan özel eğitim tesis alanı satışa çıkıyor. Söz konusu eğitim tesis alanının toplam bedeli 1 milyon 861 bin 224 TL olarak belirlendi.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Durdabak tarafından kuruldu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Doğruer tarafından kuruldu.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Pendik eğitim tesis alanı Haberi

Pendik eğitim tesis alanı

Pendik Belediyesi'ne ait Batı Mahallesi'nde yer alan özel eğitim tesis alanı satışa çıkıyor. Söz konusu eğitim tesis alanının toplam bedeli 1 milyon 861 bin 224 TL olarak belirlendi. 


İhalesi;  02 Aralık 2014 tarihinde Salı günü Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince "Kapalı Teklif Usulü" artırma suretiyle yapılacak.


İHALE İLANI:


2886 DİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 25236


TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI


1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır, ihale "Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL" adresindeki Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500 (beşyüz)TL olup, Pendik Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden (4.Kat) temin edilebilir.


Bölge    Ada...