06 / 05 / 2024

pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi

pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

KAÇUV 2. Aile Evini Pendik'te açtı!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi için İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri için 2. aile evini Pendik'te açtı...

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

Esenler Spor Kompleksi'nin devri tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolün ardından Pendik Esenler Mahallesi’nde yer alan spor salonunun devri tamamlandı.

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Pendik Esenler Spor Kompleksi yılbaşında açılacak!

Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Spor Kompleksi'nin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Pendik Batı Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının inşaatı başladı.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Pendik Esenler'deki spor kompleksi tamamlanıyor!

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi tamamlanma aşamasına geldi. Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin önümüzdeki aylarda hizmete açılması hedefleniyor.

pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi Haberi

pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi

Okul öncesi grubu çocuklara ve ebeveynlerine yönelik hizmet veren Aile Çocuk Eğitim Merkezleri; Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Ahmet Yesevi, Kurtköy ve Velibaba’nın ardından Esenler Mahallesi’nde hizmete açıldı. Yeni AÇEM, Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içerisinde hizmet verecek. 48 ayını dolduran çocukların kabul edileceği merkez, 120 öğrenci kapasitesine sahip. Önkayıtlar 22 Ocak 2018 tarihinden itibaren  Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içindeki Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi’nde yapılıyor.

Çocuklar ve anneleri için kapılarını açacak

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, AÇEM’lerde 4-6 yaş grubu çocukların gelişim, beceri, dil ve beden gelişimlerine katkı sağlamak üzere eğitimler verilecek. Bu yıl deney ve robotik atölye eğitimlerinin de eklendiği merkezlerde resim, müzik, drama, oyun ve benzeri etkinlikler bulunuyor. Çocukları eğitim alırken anneleri de eş zamanlı olarak düzenlenen mutlu...