30 / 04 / 2024

Pendik Esenyalı 10. Bölge tapu teslimi

Pendik Esenyalı 10. Bölge tapu teslimi

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkan tarafından kuruldu.

Eç Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Eç Teknoloji Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Güray Kudu tarafından kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Elbium İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbium İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şermet tarafından kuruldu.

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya ve Zilan Kaya ortaklığında kuruldu.

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Sak tarafından kuruldu.

Suta Sualtı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suta Sualtı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ersoy tarafından kuruldu.

Pendik Esenyalı 10. Bölge tapu teslimi Haberi

Pendik Esenyalı 10. Bölge tapu teslimi

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, 430 malikin yer aldığı Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, 23 hektarlık alanın imar uygulaması;  önce  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, ardından Pendik Kadastro Müdürlüğü’nün  kontrol ve onayından sonra Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından da tescil edildi.  Bölgenin imar tapularını bizzat alan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bölgeye ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.  İmar Uygulaması sonucu oluşturulan 900 tapu,  Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından yakında hak sahiplerine dağıtılacak.

Bölgenin çehresi değişiyor 

İmar Uygulaması kapsamında 66 bin 288 metrekare rekreasyon alanı, 65 bin 236 metrekare konut alanı oluşturulurken, 15 bin 66 metrekarelik de ilköğretim, sosyal-kültürel tesis, belediye ve idari hizmet alanı için ayrıldı.  Ayrıca uygulamayla geniş imar yollarına sahip, otopark sorununu...