05 / 05 / 2024

pendik izmit yolu ne zaman bitecek

pendik izmit yolu ne zaman bitecek

İstanbul ile Kocaeli arasında 64 kilometrelik yol yapılıyor. İşte Kurtköy kavşağı - Güzeltepe - Çınardüzü arasına yapılacak olan İstanbul - Kocaeli karayolu projesinin tüm detayları...

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Pendik bisiklet yolu projesinde son durum ne?

İstanbul Pendik'te  Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgeleri için planlanan 50 kilometrelik “Bisiklet Yolları Projesi”nde çalışmalar Mart ayından itibaren yeniden başlayacak.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Yolu Arasında kalan kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Pendik TEM bağlantı yolu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası itirazlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Pendik Ankara Caddesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Pendik Malazlar arazisine KİPTAŞ konutları geliyor!

Pendik’te TEM bağlantı yolu üzerindeki Malazlar Kibrit Fabrikası arazisine konut izni çıkmadı. Şirket yetkilileri araziyi kat karşılığı KİPTAŞ'a verecek. İBB, KİPTAŞ'a 15 katlı konut için izin verdi.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

İzmit Umuttepe Öğrenci Yurdu'nun yolu asfaltlandı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Umuttepe Öğrenci Yurdunun yolu önce 757 ton pmt malzemesiyle sağlamlaştırıldı ardından da komple asfaltlandı.

pendik izmit yolu ne zaman bitecek Haberi

pendik izmit yolu ne zaman bitecek


İstanbul Pendik'e bağlı Kurtköy kavşağı - Güzeltepe mevkii, Kocaeli İzmit'e bağlı Güzeltepe - Çınardüzü arasında 64 kilometrelik yol yapılacak. İstanbul - Kocaeli arasındaki yeni yol projesi T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.


Standartları yüksek çift hatlı güzergahta belirlenen İstanbul - Kocaeli yolu projesiyle yoğun yük ve yolcu trafiğinin gerçekleşmesi bekleniyor. İstanbul - Kocaeli karayolu projesi 64+232.49 kilometre olacak.


İstanbul - Kocaeli karayolu projesinin yaklaşık 7 kilometrelik kısmı İstanbul sınırlarında, 57 kilometrelik kısmı Kocaeli sınırlarında kalıyor. Proje kapsamında 2 adet viyadük, 2 adet tünel, 4 adet köprü ve 78 adet menfez olacak.


İstanbul - Kocaeli karayolu projesinin 20,6 ayda tamamlanması hedefleniyor. İstanbul - Kocaeli karayolu projesinin ömrü 20 yıl olarak belirlendi


Projeden önce ilk...