19 / 05 / 2024

pendik kampüs üniversite projesi nerede

pendik kampüs üniversite projesi nerede

Pendik’e dev kampüs üniversite projesi geliyor. Gedik Üniversitesi, Kartal, Tuzla ve Kurtköy’deki tüm fakültelerini Pendik Şeyhli’de yeni inşa edeceği bu kampüse taşıyacak. Proje 2017’de tamamlanacak…

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne yeni kampüs geliyor! 2 milyar TL'lik proje için son teklif tarihi 25 Mayıs!

İzmir Ticaret Odası’na bağlı olan Ekonomi Üniversitesi’nin Güzelbahçe’de inşaat çalışmalarına başlanan yeni kampüs inşaatında 2. ve önemli kademeye geçildi. Üniversite yönetimi, inşaatları yapacak olan firmalardan 25 Mayıs 2024 tarihine kadar teklifleri toplayacak.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

Oxford Üniversitesi Fransa'da kampüs açacak!

Yurtdışında kampüsü olmayan Oxford Üniversitesi, Fransa'da bir kampüs açabilir. Üniversite 700 yıllık bu geleneğini Brexit nedeniyle sonlandıracak.

TOKİ, Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa ediyor!

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü yüzde 18 tamamlandı!

2016 yılı İl Koordinasyon Kurulu ikinci toplantısında üniversite ile ilgili gelişmelerden bahseden Prof Dr Reha Metin Alkan, 27 Eylül tarihinde yapımına başlanan Kuzey Kampüsü'nün Mart ayı sonu itibariyle %18 fiziki gerçekleşme sağlandığını açıkladı.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Selçuk Üniversitesi kampüsüne öğrenci yurdu inşa edilecek!

Deneyim paylaşımında bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kampüs bölgesine yapılacak öğrenci yurdu ile üniversite öğrencilerinin Selçuklu standardında misafir edileceğini söyledi.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Tunceli Üniversitesi kampüsüne 120 milyon TL'lik yatırım!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversite kampüsü için 120 milyonluk yatırım yapılacağını belirterek, yatırımın kentin çehresini değiştireceğini ifade etti.

pendik kampüs üniversite projesi nerede Haberi

pendik kampüs üniversite projesi nerede




Pendik’e yeni bir dev kampüs üniversite projesi geliyor. Gedik Üniversitesi,  Kartal, Tuzla ve Kurtköy’deki tüm fakültelerini Pendik Şeyhli’deki yeni yapacağı kampüste toplayacak. 


2017’de tamamlanacak

Gedik Yüksek Okulu’nun karşısında 72 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Gedik Üniversitesi Pendik kampüs projesinin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. Her türlü eğitim, araştırma, sosyal, kültürel ve spor alt yapısına sahip olacak  Gedik Üniversitesi Pendik kampüsünde enstitüler, araştırma uygulama merkezleri ve Ar-Ge laboratuvarları yer alacak. 




1994’te kuruldu

Gedik Eğitim Vakfı tarafından 1994 yılında kurulan Gedik Üniversitesi’nin...