29 / 04 / 2024

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pendik Velibaba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Velibaba (Dolayoba) Mahallesi, 10442 ada, 1, 2 parseller ile Pınar Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik’te 50 TL sermaye bedeli ile Ayhan Güney tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi Haberi

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi

Pendik’te spora yeni tesisler kazandırmak üzere büyük bir yatırım hamlesi başlatan Pendik Belediyesi, yeni projeler yapmaya devam ediyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Güllübağlar Spor Kompleksi'nden sonra bu kez sıra Kavakpınar Spor Kompleksi’ne geldi.  Temel atma törenine Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçe protokolü ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

"Türkiye sporda Pendik'i konuşuyor"

İhtiyaçlar doğrultusunda kentin her tarafında yeni yatırımların inşa edildiğini bu yatırımların belediye ekiplerinin becerisi ve şehrin imkanlarıyla oluşturulduğunu dile getiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bunun sonucunda sporda büyük başarılar elde edilmeye başlandığını belirtti.. Başkan Şahin: "Spor alanlarında gençlerimizin başarısı oldukca büyük. Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda birinci olan milli sporcumuz Kerem Kamal ve aynı şampiyonada üçüncü olan sporcumuz Salih Aydın, Pendik’e bir altın...