02 / 05 / 2024

pendik kaynarca arası kaç km

pendik kaynarca arası kaç km

Pendik Kaynarca metro durakları Kadıköy Kartal metrosunun devamı olarak Yakacık istasyonu, Pendik istasyonu ve Kaynarca istasyonu olmak üzere üç istasyondan meydana geliyor. Bu hattın Tuzla'ya kadar devam ettirilmesi de tasarlanıyor...

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Pendik Kaynarca Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Kaynarca Mahallesi, 10689 ada, 1 parselin Bir Kısmı ile 10689 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik'te 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Pendik Kaynarca'da yer alan arsayı 25 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM bugün iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM yarın iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

pendik kaynarca arası kaç km Haberi

pendik kaynarca arası kaç km


Pendik Kaynarca metro projesi, Kadıköy Kartal metro hattının Kaynarca istikametinde uzatılması kararı sonucu ortaya çıkmıştır. Kadıköy Kartal metrosunun devamı niteliğinde Kaynarca'ya uzatılan Pendik Kaynarca metrosu yaklaşık 4,4 kilometre uzunluğundadır. 


Pendik Kaynarca metro durakları...

Pendik Kaynarca metro durakları Kadıköy Kartal metrosunun devamı olarak Yakacık istasyonu, Pendik istasyonu ve Kaynarca istasyonu olmak üzere 3 istasyondan meydana geliyor. Kaynarca istasyonundan Sabiha Gökçen Havalimanı için ise ayrı bir ulaşım projesi düşünülüyor. Şu anda en kuvvetli ihtimal ise havaray olarak görünüyor.


Pendik Kaynarca metro güzergahı D-100 Karayolu güzergahında yaklaşık 1,5 kilometre aralıklı mesafelerde ve D-100 Karayolu'nun paralelinde inşa ediliyor. Pendik Kaynarca metrosu ne zaman bitecek? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. Metro hattının 2015 yılında hizmete alınması planlanıyor. 


Kadıköy Kartal metro hattına entegre olacak şekilde tasarlanan Pendik Kaynarca metro...