04 / 05 / 2024

pendik kiptaş yeni projesi

pendik kiptaş yeni projesi

Kiptaş 3 bin yeni sosyal konut için harekete geçti. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yapılacak olan konutlar için pilot bölgeler Silivri ve Pendik seçildi...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bakanlıktan Pendik için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Pendik Batı Mahallesi’nde 11 bin 300 kişinin yaşadığı bölgenin deprem riskine karşı güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan yeni imar planlarına onay verildi.

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Telli Grup’un 30 yılı aşan tecrübesi ile emin adımlarla büyüyen Birikimevim Pendik’te yeni şubesini açtı. Birikimevim, yeni katılımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor…

pendik kiptaş yeni projesi Haberi

pendik kiptaş yeni projesi

İnşaatların 2018 yılnın ilk çeyreğinde başlayacağı Kiptaş'ın yeni sosyal konutları için 200 bin TL'nin altındaki fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Anadolu Yakası Pendik'te Aydos Ormanı'na bitişik olarak yükselecek olan Kiptaş projesinde 1.000 daire planlanıyor.

Pendik'te 23 bin metrekarelik alanda 10 blok olarak yapılması planlanan projede yaklaşık 201 adet 2+1 daireye yer verilecek. Projede toplam 331 adet konut yer alacak.

Kiptaş'ın Pendik'te yapımı devam eden Yeşilce Aydos projesinin detaylı söyle; 

Kiptaş Yeşilce Aydos projesinde daire büyüklükleri 83 ila 130 metrekare arasında olacak. Projede 83 metrekare en küçük 2+1 dairenin fiyatı 284 bin lira olacak. 

2+1 daire için 56 bin 856 TL peşinat verilecek. 10 yıl 0,87 faizle ödeme yapılacak. Peşin fiyatına 36 taksitle ödeme yapılabilecek olan projede 2+1'ler...