18 / 05 / 2024

pendik marintürk

pendik marintürk

Yıldız Holding’in sahibi olduğu Türkiye’nin en büyük ikinci yat limanı olan Pendik Marintürk’e Koç Holding talip oldu. Şubat ayında netleşmesi beklenen pazarlıkta tarafların anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda! Tek tek açıklandı: Pendik, Bakırköy, Küçükçekmece, Güngören ve Avcılar...

İstanbul’un Çevre Düzeni Planı raporunda, jeolojik açıdan riskli olduğu belirtilen bölgelerdeki konut alanlarının toplam konut alanları içinde yüzde 20.4’lük bir paya sahip olduğuna dikkat çekiliyor. İlçe ilçe riskli alanlar da açıklandı. 

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mahinur Öztürk tarafından kuruldu.

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik'in 40 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerine hayata geçirileceğini açıkladığı “Millet Bahçeleri”nden biri Pendik’e yapılacak.  

Pendik'teki Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği Türk-Macar Dostluk Parkı’nın açılışını dün gerçekleştirdi.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi yeni sezona yetişecek!

Pendik'teki Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, merkezin yeni sezonda hizmete gireceğini belirtti.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Pendik'te kuruluyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı bölgesinde kurulması öngörülen Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurulmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi 2017'de hizmete girecek!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, riskli yapı sınıfına girdiği için aslına uygun olarak restore edilen Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, Atatürk Kültür Merkezi’nin yeniden kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline geleceğini söyledi.

pendik marintürk Haberi

pendik marintürk

Yıldız Holding’in iştiraki Beta Marina Liman Yat ve Çekek İşletmecilik AŞ’nin sahibi olduğu Pendik Marintürk’e Koç Grubu talip oldu. 11 yüzer iskelesi, 752 bağlama kapasitesi, 131 bin metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük ikinci marinası olan Marintürk için Koç Ailesi’nin Yıldız Holding ile masaya oturduğu ve anlaşmanın bitmek üzere olduğu belirtildi. Söylentilere göre şubat ayı sonunda imzalar atılacak. Konuyla ilgili Koç Grubu’ndan yapılan açıklamada “İş hayatının normal akışı içerisinde sektör oyuncuları arasında bu tarz görüşmeler zaman zaman yapılabilmektedir. Bu sektörün oyuncularından biri olarak biz de yatırım fırsatlarını yakından takip ediyoruz. Ancak aldığımız net bir karar yok” denildi. Murat Ülker son dönemde yaptığı açıklamalarda da marinacılık işinden çıkabileceklerinin sinyalini vermişti.


Kalamış’ı da Yıldız istiyor

Öte yandan 15 yıldır Koç Grubu şirketlerinden Setur’un...