01 / 05 / 2024

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı mı

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı mı

Pendik Belediyesinin katkılarıyla Sırbistan’ın Novi Pazar şehrinde yaptırılan ve geleneksel Türk mimarisine uygun inşa edilen “Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi” törenle açıldı.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu 2 Ekim Pazar günü İstanbulluların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki evini 2.4 milyona yeniliyor!

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Gaziosmanpaşa Novi Pazar ev fiyatları!

Gaziosmanpaşa Novi Pazar ev fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Novi Bazaar projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Novi Pazar fiyat!

4 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Novi Bazaar projesi 10 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 22 mağaza ve 153 adet daireden meydana geliyor. İşte Novi Pazar fiyat...

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor!

Novi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Novi Pazar projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden meydana geliyor. Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor.

Serenity Pendik 7 Mayıs'ta tanıtılacak!

CNV Yapı imzası taşıyan Serenity Pendik projesinin basın toplantısı 7 Mayıs 2017 Pazar günü saat 13:00 ile 19:00 arasında gerçekleşecek. Toplantı proje ofisinde düzenlenecek.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesinin katkılarıyla Sırbistan’ın Novi Pazar şehrinde yaptırılan ve geleneksel Türk mimarisine uygun inşa edilen “Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi” törenle açıldı.

Pendik Prestik Park’ın teslimleri yapıldı!

Özdemir İnşaat’ın 3. konut projesi Pendik Prestij Park’ın açılış ve anahtar teslimi için düzenlenen kokteyl, 31 Mayıs 2015 Pazar günü yaklaşık 250 kişilik bir davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Pendik ve Sancaktepe'de elektrik kesintisi!

Pendik ve Sancaktepe'nin bazı mahallelerinde 12 Nisan Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak. Peki elektrikler ne zaman gelecek, kesinti ne kadar sürecek?

Pendik Aydos'ta 'Tapumuzu İstiyoruz' paneli 22 Mart'ta düzenlenecek!

22 Mart 2015 tarihinde Pazar günü saat 18.00'de Aydos Saz Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan Pendik'te İşgalci Değiliz Tapumuzu İstiyoruz Paneline Fi-KENTDER konuşmacı olarak katılıyor.

Pendik'te 7.4'lük suni depremli eğitim verildi!

İlçeye getirilen Simülasyon TIR’ı ile Pendikliler depremi yaşıyor. 6 gün sürecek eğitimlerin ilki Pendik Çarşı Pazarı’nda gerçekleştirildi. TIR’da 7.4’lük suni deprem eşliğinde katılımcılara deprem anında yapılması gerekenler öğretildi.

Pendik Cebeci Residence iletişim!

Lansman dönemi 22 Şubat Pazar günü başlayacak olan Cebeci Residence Pendik'te daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. İşte Pendik Cebeci Residence iletişim bilgileri...

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı mı Haberi

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı mı


Pendik Belediyesinin katkılarıyla Sırbistan’ın Novi Pazar şehrinde yaptırılan  ve geleneksel Türk mimarisine uygun inşa edilen  “Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi”  törenle açıldı.


Türkiye’den çok sayıda kişinin katıldığı açılışta Novipazar Belediye Başkanı Meho Mahmutoviç, Pendik Belediyesinden Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, Başkan Danışmanı Atilla İpek, Basın Danışmanı Metin Tavukçu, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Cem Koçdemir ile merkezin projesini çizen ve yapımında katkıda bulunan mimar İrfan Mert de hazır bulundular.


Yapımına üç yıl evvel başlanan, Novipazar halkı ve hayırseverlerle birlikte Pendik Belediyesinin de katkılarıyla yapımı tamamlanan bina, tasavvuf kültürüne özgü bir mimari anlayışıyla inşa edildi. İç tavan süslemeleri Türkiye’den giden sanatkarlar tarafından yapılan merkez, yaklaşık 550 metrekarelik kapalı alana sahip ve içerisinde sosyal ihtiyaçlara cevap veren bölümler ile meşk odası ve ibadet...