05 / 05 / 2024

pendik park sayısı

pendik park sayısı

Geçtiğimiz yıl ilçeye 22 yeni park kazandıran Pendik Belediyesi 2015 yılında da bu yoğun çalışmasına devam ediyor. Bu yılın ilk 9 ayında 8 yeni parkı tamamlayan ekipler, 3 parkın inşasına ise devam ediyor.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

Pendik'te yeni daire sayısı 5 yılda iki kat arttı!

Konut sektörünün gözdesi konumundaki Pendik, son beş yılın en yüksek inşaat rakamına ulaştı. İlçede ruhsat alınan inşaat alanı beş yıl öncesine göre neredeyse dört kat yükselirken, yeni daire sayısı da ikiye katlanarak 9 bin 521 oldu.

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Çankaya'da park sayısı 500'e çıkacak!

Çankaya Belediyesi sahip olduğu 450 park sayısını 500'e ulaştırmak için kolları sıvadı. Belediye bu yıl sonuna kadar 14 yeni parkı daha ilçeye kazandıracak.

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesis açılıyor!

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesisin daha açılışı gerçekleşiyor. Kavakpınar, Velibaba ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde kültür merkezleri, Fatih Mahallesi’nde bilgi evi ve spor merkezi ile Çamlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete girecek.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

İstanbul'a gelen yabancı sayısı yüzde 13 arttı!

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları ile Haydarpaşa, Pendik ve Karaköy limanlarından alınan verilere göre, geçen yıl İstanbul'a gelen yabancı sayısı, önceki yılla karşılaştırıldığında yüzde 13 arttı..

Pendik’te gecekondu sayısı yarıya indi!

Pendik’te 1994 yılı itibari ile 11 bin 72 olan gecekondu sayısı, son yıllardaki yoğun çalışmalar sonucu yarıya indi. Pendik Belediyesi, 7 adet parseli Milli Emlak'tan devralarak hak sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı.

pendik park sayısı Haberi

pendik park sayısı


Geçtiğimiz yıl ilçeye 22 yeni park kazandıran Pendik Belediyesi 2015 yılında da bu yoğun çalışmasına devam ediyor.  Bu yılın ilk 9 ayında 8 yeni parkı tamamlayan ekipler, 3 parkın inşasına ise devam ediyor.  5 park revize edilirken, 3 park ise baştan aşağı yenileniyor. Geçtiğimiz yıl ve bu yılın ilk dokuz ayı hesaba konulduğunda Pendik Belediyesi 21 ayda 41 yeni parkı ilçe halkına kazandırmış oldu.


 2014’te İnşa Edilen Parklar


1. Kaynarca BOTAŞ Parkı Yanı Tesis ve Halı Saha ve Park(Badem sokak)


2. Sülüntepe TOKİ Parkı, Antrenman sahası ve Basket sahası


3.Sülüntepe Mahallesi Vildan Sokak Antrenman Sahası ve Parkı


4. Sülüntepe Enginar Sokak Parkı.


5.Şeyhli Patika Sokak Antrenman Sahası ve Parkı


6.Orhangazi Aytaşı (Dere) Sokak Parkı


7.Güllübağlar Kepenek Sokak Antrenman Sahası ve Parkı


8.Kavakpınar Küme Sokak Parkı


9. Kavakpınar Farazi Sokak...