06 / 05 / 2024

Pendik Sahil Proje

Pendik Sahil Proje

İBB tarafından yürütülecek Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi, görücüye çıktı. Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi Pendik Belediyesinin giriş katında vatandaşlara sergilenmeye başlandı.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Pendik Balıkçılar Çarşısı'nda sona gelindi!

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Pendik Sahil Proje Haberi

Pendik Sahil Proje

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi, görücüye çıktı. Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi Pendik Belediyesinin giriş katında vatandaşlara sergilenmeye başlandı. 


Pendik Sahil alanını gözalıcı bir hale getirmek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarında sıra projenin son etabı olan' Sahil Meydanı' na geldi.  İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü, sahil alanında gerçekleştirilecek projeyi Pendiklilerin daha yakından tanıyabilmesi amacıyla sergilemeye başladı. Pendik Belediyesi giriş katında bulunan maket, vatandaşların da büyük ilgisini çekiyor.  Yakında ihalesi açılıyor Sahil kesiminde sürdürülen çalışmaların birinci etabı tamamlanarak hizmete açılmıştı.  Yakında uygulamaya geçilecek son projede ise Sahil Camii ile Marina arasında kalan yaklaşık 122 dönümlük bölüm dev bir meydana dönüştürülecek. Avan projesini Pendik Belediyesinin...