29 / 04 / 2024

pendik sinerji istanbul satış ofisi

pendik sinerji istanbul satış ofisi

Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinerji İstanbul Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlayıp 269 bin TL' ye kadar yükseliyor

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı cevabı veriliyor. Pendik'te inşa edilen Sinerji Rezidans Evlerinde 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor...

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ulaşım!

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ulaşım ve iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Anadolum Sinerji İstanbul fiyat listesi 149 bin TL'den başlıyor...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan 1.322 metrekarelik arsayı 3 taksitle satışa çıkardı. 

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Pendik'te arsa satılıyor! 975 bin TL'ye...

İBB, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yaylalar Mahallesi, 9325 ada 7 parselde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

İstanbul Pendik'te 8 sene süren konut mağduriyeti!

İstanbul Pendik'te Göral Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesinde 8 sene önce satışı yapılan daireler henüz teslim edilmedi. Projeden daire satın alan Suat Hakkı Kutay, daireleri alacağını günü bekliyor. 

İstanbul Pendik'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan arsayı 3 milyon 604 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.

İstanbul Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan gayrimenkulü 2 milyon 279 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Pendik'te acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Pendik ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Pendik Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi bugün açıldı.

pendik sinerji istanbul satış ofisi Haberi

pendik sinerji istanbul satış ofisi

Sinerji İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor. Sinerji İstanbul Residence teslim tarihinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Anadolum İnşaat tarafından hayata geçirilen Sinerji İstanbul projesi 158 adet konut ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. Sinerji İstanbul 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Sinerji İstanbul Rezidans satış fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Pendik Sinerji İStanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.


Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi!

Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi.


Sinerji İstanbul Residence'ta yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Sinerji İstanbul iletişim

Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: