03 / 05 / 2024

Pendik tapuları

Pendik tapuları

Pendik'te tapular 15 gün içinde hazırlandı. Pendik İlçe Tapu Müdürlüğü, 15 bin tapu işlemini 15 gün içinde bitirerek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e teslim etti.

Pendik'te üç mahalleye daha tapu geliyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve de Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine kazandırıyor. Üç adet parseli danemazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

Pendik Yayalar'da tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesi tarafından imara kavuşturulan Pendik Yayalar 5. Bölge’de 1.200 tapunun dağıtımına başlandı. 

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik'te tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları bir mahallenin daha yüzünü güldürüyor. Ahmet Yesevi  Mahallesinde yürütülen imar uygulama çalışmasını tamamlayan Pendik Belediyesi, 720 hak sahibini tapularına kavuşturacak.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Pendik Fatih Mahallesi’nde tapu sevinci!

Pendik Fatih Mahallesi 8686 Ada 10 Parsel'deki 42 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi.

Pendik Taşlıbayır'da tapular dağıtılıyor!

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

Pendik Sülüntepeliler tapularına kavuştu!

İmar uygulaması tamamlanan Sülüntepe Mahallesi 3. Bölge'de hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Tapularını Belediye Başkanı Kenan Şahin’den alan mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken Muhtar Tuncer Yeni “8 yıllık özlem sona erdi” dedi.

Pendik Sülüntepe'de 1.400 tapu dağıtılacak!

İmar uygulaması tamamlanarak tescil edilen Sülüntepe Mahallesi’ne ait 1.400 tapu, Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik tarafından Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e teslim edildi. Tapular gelecek haftadan itibaren Pendik Belediyesinde hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacak.

Pendik Yayalar ve Ahmet Yesevi mahallerine imar müjdesi!

Yayalar Mahallesi 5. Bölge ve Ahmet Yesevi Mahallesi İmar Uygulamaları çalışmalarını tamamlayarak 1 ay süreyle askıya çıkaran Pendik Belediyesi, toplam 1.700 hak sahibini tapularına kavuşturuyor.

Pendik'te gecekondu devri bitiyor!

Pendik'te 1994 yılı itibari ile 11 bin 72 olan gecekondu sayısı, son yıllardaki yoğun çalışmalar sonucu yarıya indi. Pendik Belediyesi, 7 adet parseli Milli Emlak'tan devralarak tapuları dağıtmaya başladı.

Pendik’te gecekondu sayısı yarıya indi!

Pendik’te 1994 yılı itibari ile 11 bin 72 olan gecekondu sayısı, son yıllardaki yoğun çalışmalar sonucu yarıya indi. Pendik Belediyesi, 7 adet parseli Milli Emlak'tan devralarak hak sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı.

Pendik'te tapular 15 gün içinde hazırlandı!

Pendik'te tapular 15 gün içinde hazırlandı. Pendik İlçe Tapu Müdürlüğü, 15 bin tapu işlemini 15 gün içinde bitirerek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e teslim etti.

Pendik tapuları Haberi

Pendik tapuları

Çamçeşme, Güllübağlar ve Kavakpınar mahallelerinde hak sahiplerine dağıtılacak 15 bin tapu, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından İlçe Tapu Müdürlüğü'nden teslim alındı. Başkan Şahin, bölgede zorlu ve özverili bir çalışma süreci sonucunda mülkiyet sorununu başarıyla çözdüklerini belirtti. 


İstanbul'da imar sorununu çözmedeki hızıyla öne çıkan Pendik Belediyesi, 15 bin tapuyu daha sahiplerine dağıtıyor. İmar uygulama çalışmalarının devamında Çamçeşme, Güllübağlar ve Kavakpınar mahallelerinin mülkiyet sorununu çözen Pendik Belediyesi, 200 hektarlık alanda 15 bin tapu verecek. Pendik Tapu Müdürlüğümden tapuları teslim alan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, büyük ve sorunlu bir alanda mülkiyet konusunu başarıyla çözdüklerini belirtti. Başkan Şahin, "Zorlu ve özverili bir süreç sonunda yapılmış en iyi imar uygulamalarından biri oldu. 


Bu kadar çok malikin bulunduğu, karmaşık ve duruma göre farklılıklar gösteren...