29 / 04 / 2024

pendik yatırımları 2017

pendik yatırımları 2017

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Pendik'teki 217 yatırım hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 217 yatırımın Toplu Açılış Töreni için Pendik’e geliyor. İlçeye kazandırılan toplam 1 milyar TL’lik yatırımların açılış töreni, 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

Pendik Belediyesi'nin 2019 hedefi 219 proje!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Personel Bilgilendirme Toplantısında gündemi ve belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

pendik yatırımları 2017 Haberi

pendik yatırımları 2017

İlçeye onlarca antrenman sahası, birçok spor kompleksi ve spor merkezi inşa eden Pendik Belediyesi, yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, olimpiyat düzeyinde sporcu yetiştirmek için spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden belediye, Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, bir spor köyü inşa edecek. Proje çalışmaları devam eden spor köyünün içerisinde standart ölçülerde 1 futbol sahası, 8 kulvarlı 400 metre uzunluğunda bir atletizm pisti, 100 metre uzunluğunda 1 koşu pisti, 2’si kapalı 6 tenis kortu, 1 okçuluk alanı ve yürüyüş yolları bulunacak. 

Piknik alanları da yer alacak

Sporseverlerin uğrak yeri olması beklenen spor köyünde vatandaşların keyifle vakit geçirip dinlenebilecekleri alanlar da bulunacak. Tüm ilçe halkının gözdesi olacak Spor Köyüne piknik alanı ve çocuk oyun alanı da inşa edilecek....