02 / 05 / 2024

pendik yatırımları 2018

pendik yatırımları 2018

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

2018'de Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 arttı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2018'de dünya genelinde doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalmasına rağmen Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 artmıştır." ifadesini kullandı.

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

pendik yatırımları 2018 Haberi

pendik yatırımları 2018

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, inşaası devam eden ve tamamlanan projeyle ilgili çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

1- Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi


Bölge Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Hayata geçirilen projenin yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

2- Amine Hatun Camii


Esenyalı’dan sonra Ahmet Yesevi Mahallesi’ne yapılan ve geçtiğimiz yıl açılışı dönemin  Başbakanı Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilen 5 bin kişi kapasiteli Amine Hatun Camii'de sona gelindi. Toplam 2 bin 770  metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede kapalı ibadethane, derslikler, kütüphane ve şadırvan bulunuyor.

3- Pendik Belediyesi Gençlik Kampı


Yapımına 2018 yaz aylarında başlanılan Pendik Belediyesi Gençlik Kampı büyük ölçüde tamamlandı. Ücretsiz...