03 / 05 / 2024

Pendik Yayalar 5. Bölgeye imar onayı

Pendik Yayalar 5. Bölgeye imar onayı

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı. 50 hektar büyüklükteki alana ait uygulama haritaları, 14 Ağustos tarihine kadar askıda kalacak.

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Duygu Armağan tarafından kuruldu.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Pendik Dolayoba ve Yayalar mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı! 

Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 43 ve 4931 (Eski:0/1391) parseller ile Yayalar Mahallesi, 1370 (Eski: 0/92) parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik'te taksitle, KDV'den muaf konut imarlı arsa satılacak! Mega kentte yüksek getirili arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa için yüzde 40 peşinatla 2 taksit imkanı sağlanıyor.

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Alkan, Enis Alkan, İbrahim Alkan, Mehmet Ali Alkan ve Mesut Alkan ortaklığında kuruldu.

Pendik'te konut imarlı arsa 2 taksitle satılıyor! İstanbul'dan arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik Yayalar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Pendik Yayalar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yayalar Mahallesi, 920 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Erörs tarafından kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Pendik Yayalar 5. Bölgeye imar onayı Haberi

Pendik Yayalar 5. Bölgeye imar onayı

Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı. Bölgede 1.200 hak sahibi bulunuyor. Pendik Belediyesinin uzun zamandır imar bekleyen alanlarda kentsel dönüşümün ve sağlıklı yapılaşmanın önünü açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, İBB’ye gönderilen Yayalar 5. Bölge İmar Uygulamasını onayladı. 50 hektarlık alanın İmar Uygulaması, 14 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında bir ay süreyle resmi askıya çıkarıldı.  Arsada hak sahipleri imar uygulama haritalarını Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü askı panosunda ve Yayalar Mahalle Muhtarlığında görebilecek. 



Önce tapu, ardından dönüşüm

376 adet parselin yer aldığı parselasyon planıyla ilgili itirazı veya talebi bulunan vatandaşlar,  askı süresi içinde dilekçeyle başvuru yapabilecek. Başvuru ve itirazlar askı süresi sonunda kurulacak komisyon tarafından değerlendirilerek gerekli görülmesi halinde düzeltmeler...