27 / 07 / 2024

Pendik yollar işaretleniyor mu

Pendik yollar işaretleniyor mu

Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda araçların trafik seyrini disipline etmek üzere çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediyor. Son dört ayda 12 kilometrelik yolun çizgi çalışması tamamlandı.

Pendik Leb-i Derya Evleri yüzde 50 peşinat fırsatıyla!

Leb-i Derya Evleri, Tandoğan Köşklü İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Pendik Leb-i Derya Evleri'nde yüzde 50 peşinat fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Pendik Leb-i Derya Evleri fiyat listesi...

MHR GYO Pendik projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

MHR GYO Pendik projesi için QC İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım AŞ ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacak! İşte detaylar

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları (THY), alımlarını depremzedeler için açtığını bildirdi. THY'nin yayımladığı ilana göre, depremden etkilenen kişiler veya birinci derece yakınları arasından kabin memuru alımı yapılacak. Alımlara ilişkin merak

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

Pendik yollar işaretleniyor mu Haberi

Pendik yollar işaretleniyor mu

Şehrin ulaşımının daha güvenli ve konforlu olması için yolların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, bu kapsamda termoplistip boya ile yol kenar, şerit çizgi ve yatay trafik işaretleme çalışmaları yapıyor. Araç sürücülerinin işini kolaylaştıran ve trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler, aynı zamanda caddelerin görüntüsüne de olumlu katkıda bulunuyor. Son dört ayda yapılan çalışmada 11 cadde ve 4 sokak tamamlandı. Yaklaşık 12 bin 630 metrelik yolun işaret ve çizgileri yapılırken, çalışmaların yıl sonuna kadar süreceği belirtildi.


Çalışmaları tamamlanan caddeler:


1- Esenyalı Mahallesi İstiklal Caddesi


2- Fevzi Çakmak Mahallesi Bediüzzaman Caddesi


3- Ahmetyesevi Mahallesi Hürriyet Caddesi


4- Bahçelievler Mahallesi Şehit Fethi Caddesi


5- Fatih Mahallesi İmam-ı Azam(Gözdağı) Caddesi


6- Orhangazi mahallesi Vatan caddesi


7- Batı Mahallesi Sabri Taşkın Caddesi


8- Doğu mahallesi Namık Kemal Caddesi


9-...