27 / 07 / 2024

Pendikte işaretlenen asfalt yollar hangileri

Pendikte işaretlenen asfalt yollar hangileri

Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda araçların trafik seyrini disipline etmek üzere çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediyor. Son dört ayda 12 kilometrelik yolun çizgi çalışması tamamlandı.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Mersin Toroslar için kentsel tasarım projesi hazırlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi’nde özel proje alanı olarak işaretlenen yerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Erzurum Dede Bölgesi'nin imar sorunu çözüldü!

Belediye Meclisi toplantısında, 2004 yılında yapılan imar düzenlemesiyle 2 katlı ticaret alanı olarak işaretlenen 92 hektarlık alanda yaşanan sorun çözüldü.

Didim'de Özelleştirme İdaresi'ne devredilen parselle ilgili imza kampanyası!

Didim’de mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve imar planlarına rekreasyon alanı olarak işaretlenen 1020 parselin Hazine’den alınarak, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'ne verilmesine itirazına ilişkin imza kampanyası başlatıldı.

Şişli'ye 40 bin ton asfalt!

Şişli sınırları içinde şu ana kadar pek mahalledeki 70’e yakın sokağın asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Geriye kalan az sayıdaki mahal ve sokağın çalışmaları da devam ediyor. 2016 yılında toplamda 40 bin ton asfalt kullanılmış olacak.

İzmir Büyükşehir'den 18 bin metrekarelik şantiye!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin Kuzey bölgesine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırabilmek için Bergama’da, içinde asfalt ve parke-bordür üretim tesislerinin de bulunduğu 18 bin metrekare büyüklüğünde şantiye kuruyor.

Bayburt'ta kalıcı asfalt için çalışmalar başlatıldı!

Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Manisa Kalemoğlu ve Çiçekli’ye asfalt!

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Ankara Keçiören'in yolları yenileniyor!

Ankara Keçiören Belediyesi ekipleri yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için asfalt çalışmalarına başladı.

Malatya Darende'ye 22 kilometre asfalt!

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Pendikte işaretlenen asfalt yollar hangileri Haberi

Pendikte işaretlenen asfalt yollar hangileri

Şehrin ulaşımının daha güvenli ve konforlu olması için yolların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, bu kapsamda termoplistip boya ile yol kenar, şerit çizgi ve yatay trafik işaretleme çalışmaları yapıyor. Araç sürücülerinin işini kolaylaştıran ve trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler, aynı zamanda caddelerin görüntüsüne de olumlu katkıda bulunuyor. Son dört ayda yapılan çalışmada 11 cadde ve 4 sokak tamamlandı. Yaklaşık 12 bin 630 metrelik yolun işaret ve çizgileri yapılırken, çalışmaların yıl sonuna kadar süreceği belirtildi.


Çalışmaları tamamlanan caddeler:


1- Esenyalı Mahallesi İstiklal Caddesi


2- Fevzi Çakmak Mahallesi Bediüzzaman Caddesi


3- Ahmetyesevi Mahallesi Hürriyet Caddesi


4- Bahçelievler Mahallesi Şehit Fethi Caddesi


5- Fatih Mahallesi İmam-ı Azam(Gözdağı) Caddesi


6- Orhangazi mahallesi Vatan caddesi


7- Batı Mahallesi Sabri Taşkın Caddesi


8- Doğu mahallesi Namık Kemal Caddesi


9-...