05 / 05 / 2024

Pendikteki altgeçitler

Pendikteki altgeçitler

İlçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattındaki geçiş noktalarının en büyüğü Batı ve Sapanbağları arasına inşa edilecek. 17 metre genişliğindeki alt geçit projesi için Çavuşoğlu deresinin bir kısımı deplase edildi.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

Türk Kahvesi makinesini bu fiyatlara bakmadan almayın! Fakir Türk Kahve makineleri ne kadar? 2 Ağustos fiyat listesi

Günden güne daha da gelişmiş teknolojiler ile karşımıza çıkan Türk Kahvesi makinelerinde çeşitler artıyor. Türk Kahvesi Makinelerinin öncülüğünü yapan Fakir’ de ise fiyatlar ne durumda? İşte detaylar…

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm için anlaşmaya varıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm modeli için anlaşmaya varılan hak sahipleriyle ilk imzalar atıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Frank Gehry mimarisi!

1970'lerde Los Angeles'ta bir mahallede yaşıyorsunuz. Etrafınıza koloni dönemi mimari tarzında inşa edilmiş "normal" binalar var. Derken bir gün mimarın biri geliyor ve oluklu çelik, ekspoze kiriş ve bağlantılar, örgü telinden yapılmış çitler, eğilimli cam yüzeyler kullanarak evini yeniliyor...

Pendikteki altgeçitler Haberi

Pendikteki altgeçitler


Pendik Belediyesi, ilçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattı üzerindeki geçiş noktalarına alternatif ana arterler oluşturmaya devam ediyor. Sancak Köprüsü’nün yükünü hafifletmek amacıyla geçtiğimiz yıl Lokman Hekim Caddesi’ni hizmete sokan Pendik Belediyesi, Sapanbağları ile Batı Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni bir alt geçit için çalışmalara başladı. Çift şeritli gidiş geliş yönlü alt geçit projesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM)  işbirliğinde  yürütülecek.  


Çavuşoğlu deresinin 170 metrelik kısmı deplase edildi


Batı Mahallesi Sarıalioğlu ile Sapanbağları Adile Sultan Sokaklarını birbirine bağlayan mevcut tek araç geçişli alt geçit, bölgenin ve ilçenin artan ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde geçtiğimiz yıl yeniden projelendirildi.   Yeni alt geçit 17 metre genişliğinde ve çift şeritli gidiş-geliş yönlü olacak. 


Bu kapsamda altgeçidin proje alanında kalan Çavuşoğlu Deresi’nin 170...