19 / 07 / 2024

penguen dergisi

penguen dergisi

Mizah dergisi Penguen’de 3 Mayıs’ta çıkan yangınla ilgili itfaiye raporunda yangının kundaklama sonucunda çıkmış olabileceği belirtildi

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

African Business Dergisi'nden Türk inşaat şirketlerine övgü! 

Yaklaşık 40 yıldır Afrika'daki iş dünyasına ilişkin analizler yayımlayan African Business Dergisi, Türk inşaat şirketlerinin kıtada gösterdiği performansa övgülerde bulundu...

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alagöz tarafından kuruldu. 

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

Mahall Bomonti İzmir, Atlas Tarih Dergisi işbirliği ile işbirliği yaptı!

Mahall Bomonti İzmir; Atlas Tarih Dergisi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attı.  “Bir Osmanlı Kentinin Modernleşme Adımları” kitabıyla kentin tarihine ışık tuttu..

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

penguen dergisi Haberi

penguen dergisi

Haftalık mizah dergisi Penguen’de çıkan yangına ilişkin itfaiye raporunda olayın “kimliği meçhul kişi veya kişilerce” yapılmış olabileceği belirtildi. Savcılık soruşturma başlattı.

Beyoğlu’nda bulunan Penguen dergisinde 3 Mayıs 2012 tarihinde çıkan yangın korku yaratmış, karikatürist Metin Üstündağ ile dergi çalışanı Ercan Genç de dumandan etkilenmişti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangınla ilgili başlatılan soruşturmada İtfaiye Müdürlüğü’nün raporu kundaklama şüphesini akıllara getirdi.


Kimyasal koku vardı

Müdürlüğün hazırladığı 10.05.2012 tarihli raporda şunlar belirtildi: “Yapılan incelemede merpen sahanlığı kat giriş kapısı sol kısmında zeminde karton kutu ve naylon poşet enkazı ile birlikte erimiş pet şişe ve erimemiş halde kapak kısmı görülmüştür. Yangın olayına müdahale esnasında yoğun yanıcı sıvı kimyasal kokusu hissedilmiş ve yanmamış halde bulunan kapak ve karton civarında yoğun şekile sıvı kimyasal koku gözlemlenmiştir. Yangın...