01 / 05 / 2024

penguen gıda nın fabrikası

penguen gıda nın fabrikası

Penguen Gıda Sanayi A.Ş, Şirket arazilerinin geliştirilebilmesi için üretim tesisinin taşınabilmesi amacıyla her türlü çalışmalara başlanmasına ve uygun bir arsa alınması için Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu'na yetki verdi...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

TMSF, Baranlı Gıda'nın İzmit'teki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Alpullu Şeker Fabrikası, Binbir Gıda'nın oldu!

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci sürüyor. Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi.

Afyon Şeker Fabrikası 725 milyona Doğuş Gıda'nın oldu!

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

TMSF Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

penguen gıda nın fabrikası Haberi

penguen gıda nın fabrikası


Penguen Gıda'dan yapılan açıklama şöyle: 


Şirketimiz Yönetim Kurulu almış olduğu karar ile "1/5000 Ölçekli Görükle Nazım İmar Planı Değişikliği Bursa Büyükşehir Meclisinin 21.02.2013 gün ve 184 sayılı kararı ile onaylanarak yürürlüğe girmiş ve Şirketimize ait arazilerimizinde bulunduğu ada her türlü ticari yapılar, konut, sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel tesisler gibi yapılaşmaları kapsayabilecek ticaret alanına çevrilmişti. Bahse konu arazilerimizin geliştirilebilmesi için Üretim tesisimizin taşınabilmesi amacıyla her türlü çalışmalara başlanmasına ve uygun bir arsa alınması için Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu'na yönetim kurulumuzca yetki...