01 / 05 / 2024

Penta Buılds inşaat nerede

Penta Buılds inşaat nerede

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Hallak ve Osman Emin Cenik ortaklığında kuruldu. 

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi bu ay 68,9'a çıktı.

Perakende ve inşaat sektörlerinde güven arttı. İnşaat sektörü güven endeksi bu ay son 17 ayın en yüksek noktası olan 68,9'a çıktı...

İnşaat sektörü toparlanıyor!

İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, 2019 yılı Ekim ayında yüzde 0.89 artarak, 74.56 oldu. Bu da, inşaat malzemeleri sanayinin yavaş da olsa toparlanmaya başladığını gösteriyor...

Penta Buılds inşaat nerede Haberi

Penta Buılds inşaat nerede

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Hallak ve Osman Emin Cenik ortaklığında kuruldu. 

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Sütlüce Mah.Yeni Bayır Aralığı Sk.No:3/7...