20 / 05 / 2024

Penta Group armatürler

Penta Group armatürler

Penta Group, 35'e yakın konsept ürünü ile sektöründe fark yaratıyor. 350 civarında yapı showroom'u, 18 ülkeye yaptığı ihracat ile her geçen yıl büyüyen Penta, Türkiye'de sektöründe ilk 5'te yer alıyor...

Franke'den "gezegen için" ürünler! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İsveç markası Franke'nin "Gezegen için en iyisi" sloganıyla çıkardığı armatürler serisinin özellikleri ve fiyatlarını inceledik. 

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Artema'dan pırıl pırıl armatürler için ipuçları!

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi LED armatürlerle aydınlatılıyor!

Philips, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan, Konya Selçuklu Belediyesi için tasarlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi'nin dış yüzünü, renk değiştirebilen LED armatürler ile aydınlattı.

Fantasia Seramik Teknolojinin Tasarımla Buluştuğu Armatürler tasarlıyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Suyun rahatlatıcı etkisini yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Hamat Group İzmir'de fabrika kuruyor!

İsrail'in en büyük banyo, mutfak ekipmanları ve armatür üreticilerinden biri olan Hamat Group, İzmir'de fabrika kuruyor. Hamat'ın yapacağı yatırıma bir Türk şirketi ortak olacak.

Sokakta LED dönüşümü bu yıl başlıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Türkiye'deki mevcut 6,5 milyon sokak lambasının LED armatürler ile değiştirileceğini açıklamasının ardından gözler Türk aydınlatma sektörüne çevrildi

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Artema, 14 bin armatürü dönüştürecek!

Artema, sorumlu üretim uygulamalarına kullanıcıları da dâhil ediyor. Eylül ayında başlayan Aralık sonunda bitecek Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyası kapsamında; kararan, akıtan, sızdıran, eskiyen armatürler, yeni Artema’larla değiştiriliyor.

Penta Group armatürler Haberi

Penta Group armatürler

İnşaat sektöründeki büyüme ile birlikte inşaat malzemeleri sektöründe de gelişme gözleniyor. 1989 yılından bu yana armatürden aksesuara kadar bine yakın ürün çeşidi bulunan Penta Group, 35'e yakın konsept ürünü ile sektöründe fark yaratıyor. 350 civarında yapı showroom'u, 18 ülkeye yaptığı ihracat ile her geçen yıl büyüyen Penta, Türkiye'de sektöründe ilk 5'te yer alıyor. 


Türkiye'de inşaat sektöründeki büyüme inşaatı besleyen sektörlerin de her geçen yıl büyüyüp gelişmesine neden oluyor. Banyo, mutfak ve seramik sektörleri de son yıllarda inşaat sektörü ile birlikte büyüyen ve gelişen sektörler olarak ön plana çıkıyor. 


Türkiye pazarında yabancı markaların yanı sıra yerli markaların da söz sahibi olduğu aşikar. ECA ve Artema'nın liderliği paylaştıkları pazarda etkin olan isimlerden biri de Penta Group oluyor. 

Aslında adı pek de bilinmeyen Penta, Group,...